Γη της Ελιάς (24/11): «Έχω προχωρήσει παρακάτω...» - Τραγικές ώρες για τον Στάθη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (24/11): «Έχω προχωρήσει παρακάτω...» - Τραγικές ώρες για τον Στάθη

Οι εξελίξεις της Πέμπτης για τη Γη της Ελιάς στο Μega θα είναι για άλλη μια φορά καταιγιστικές, καθώς μετά τα αποθεωτικά σχόλια για τις καυτές σκηνές μεταξύ Βασιλικής και Φίλιππου, αυτή τη φορά μια ανακοίνωση της Εύας θα πέσει σαν βόμβα στα αυτιά του Στάθη.

Οι εξελίξεις στο σημερινό (24/11) επεισόδιο στη ''Γη της Ελιάς''

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, ο οποίος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι, ενώ οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί. Η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης. Η Αθηνά εκνευρίζεται πολύ με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Η Ισμήνη κάνει μπάτσελορ στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης η οποία δεν έχει καλεστεί. Στο πάρτι η Δήμητρα βάζει την ξανθιά περούκα και χορεύει για μια ακόμη φορά ως «Ράινα». Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη, ενώ τo μυαλό του είναι συνεχώς στον Σωκράτη, ο οποίος πολιορκεί τη μικρή Αγγελική.

Το τέλος της Βασιλικής!

Απιστίες, χωρισμοί, νέοι έρωτες, καταστροφή αλλά και εκδίκηση θα είναι μερικά από όσα θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Γη της Ελιάς μέχρι το τέλος του χρόνου, όπου θα ολοκληρωθεί και ο πρώτος της κύκλος της φετινής σεζόν.

Το TV24 σας έχει αποκλειστικά ποιο θα είναι το ανατρεπτικό τέλος των πρωταγωνιστών, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ώστε με μεγαλύτερη αγωνία να μπουν στο β΄ μισό της σεζόν, από τα μέσα του νέου έτους!

Γη της Ελιάς τέλος βασιλικής

Η οικογένειά τους μεγαλώνει

Αρκετά δυσάρεστα έζησε η οικογένεια. Εξαπατήσεις με την Κατερίνα, απαγωγές του Φίλιππου με τη Βασιλική. Απόπειρα απαγωγής του μωρού τους, απόπειρα βιασμού της Βασιλικής, χωρισμός ο Λυκούργος με τη Χάιδω. Φτάνει. Το τέλος τους γι’ αυτό το α΄ μέρος της σεζόν θα είναι ήρεμο κι ευτυχισμένο, με τη μεγάλη πιθανότητα η Βασιλική να μείνει ξανά έγκυος μεγαλώνοντας την οικογένεια με ένα ακόμα μωρό!

Υπενθυμίζουμε, πως η Αφροδίτη Λιάντου σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU διέψευσε δυο πολύ μεγάλα spoil που έχουν κυκλοφορήσει (δείτε τα εδώ)!