Έρωτας φυγάς (24/11): Ανακοίνωση ''βόμβα'' από τον Mάρκο - Επιστρέφει από την Αθήνα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς (24/11): Ανακοίνωση ''βόμβα'' από τον Mάρκο - Επιστρέφει από την Αθήνα

Συγκλονιστικές και πολύ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις της Πέμπτης 24/11, που θα δούμε στη σειρά Έρωτας φυγάς του Open με μια δολοφονία να ταράζει το αρχοντικό αλλά και τον Μάρκο, που ενημερώθηκε για αυτή μέσα από μία εφημερίδα.

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 24/11 για τη σειρά Έρωτας φυγάς

Η Μαργέτα και η Αλεξάνδρα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη λέσχη και θα δημοπρατηθούν αντικείμενα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Άννα πάει να βρει τον πατέρα της, για να μάθει τον πραγματικό λόγο που θέλει να χωρίσει με την Ελπίδα. Εκεί θα την περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη... Ο Μάρκος επιστρέφει από την Αθήνα και ανακοινώνει στον Στέφανο πως έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία. Η δημοπρασία πραγματοποιείται, αλλά σύντομα δημιουργούνται εντάσεις, καθώς θα εμφανιστούν κάποιοι απρόσμενοι καλεσμένοι.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 25/11

Ο Ιάσονας είναι έξαλλος που άφησε τον Μάρκο να πάρει το μαξιλάρι που κέντησε η Αλεξάνδρα στη δημοπρασία. Ο Μάρκος του το στέλνει πίσω με ένα δέμα και αυτός έξαλλος το καίει. Η Ευγενία έχει ξεκινήσει τον εμβολιασμό των παιδιών των εργατών. Η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή στον σιδερά για να της φέρει κάτι. Ο Στρατής τον βρίσκει δολοφονημένο, ένας άντρας του βάζει το όπλο στα χέρια και εξαφανίζεται. Ο Στρατής πανικόβλητος πετάει το όπλο στα σκουπίδια... Ο Μάρκος και η Ευγενία συναντιούνται και κοιτάζονται γεμάτοι ερωτισμό.