Xαιρέτα μου τον πλάτανο (24/11): Μπλεγμένος ο Σώτος - Θα τα καταφέρει να βγει πρόεδρος;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Xαιρέτα μου τον πλάτανο (24/11): Μπλεγμένος ο Σώτος - Θα τα καταφέρει να βγει πρόεδρος;

Ένα ακόμη επεισόδιο θα δούμε την Πέμπτη 24/11 στη σειρά της ΕΡΤ ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τη Βαλέρια να είναι για ακόμη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση , ενώ παράλληλα ένα σχέδιο ετοιμάζεται ξανά στο χωριό.

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 24/11 στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή, κι έτσι ο Τζώρτζης αποφασίζει να παρέμβει, για να βάλει τέλος σ’ αυτό το «βουκολικό» δράμα. Η Βαλέρια βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να χαλάσει την επικείμενη προεδρία του Σώτου, ενώ ο Κανέλλος υπολογίζει τα έξοδα του μωρού και παθαίνει τη μια κρίση πανικού μετά την άλλη. Ο Χαραλάμπης ακολουθεί τις συμβουλές της πρώην συμπεθέρας και ζητάει διαζύγιο από την Καλλιόπη.

Ο θείος Βάρσος, πάλι, ζητάει από τους Πλατανιώτες να μπούνε στο βανάκι που έχει ναυλώσει για να τους πάει στην πρεμιέρα του Θοδωρή. Θα βρουν τρόπο ο Σώτος με τον Πετράν να τους σώσουν ή θα προλάβει ο μπράβος του Εγκεφάλου να τους πάει ντουγρού για… τον γκρεμό;

 Xαιρέτα μου τον πλάτανο - Σώτος

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 25/11

Ο Σώτος με τον Πετράν σαμποτάρουν με επιτυχία το σχέδιο του Εγκεφάλου. Την ίδια ώρα, η Μάρμω με τον παπά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συνέβη, το ίδιο και η Σύλβια με την Καλλιόπη και την Τούλα, που ψάχνουν ποιος τις κλείδωσε στο κοινόβιο.

Κι ενώ τα δυο αδέρφια βρίσκουν το τέλειο άλλοθι, για ακόμα μια φορά, ο Χαραλάμπης βρίσκει την τσάντα της Κατερίνας και ετοιμάζεται να την παραδώσει στις αρχές για να πάρουν αποτυπώματα. Η Αγγέλα γιορτάζει τη νύχτα της πρεμιέρας, χωρίς να ξέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή της έχει μόλις αρχίσει. Η Βαλέρια, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να ρίξει τον Σώτο στην παγίδα της, και στην αγκαλιά της Φιλιώς, και είναι αποφασισμένη να πετύχει. Θα προλάβει ο Ηλίας να τη σταματήσει ή θα γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι φόβοι του;