Σοκ στο Μαύρο Ρόδο: «Πόσο ξεφτίλας είσαι ρε;» - Άγριο ξύλο με Βίκο και Πέτρο

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο Μαύρο Ρόδο: «Πόσο ξεφτίλας είσαι ρε;» - Άγριο ξύλο με Βίκο και Πέτρο

Χαμός με τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στο Μαύρο Ρόδο, που δεν λέει να πέσει από την κορυφή της τηλεθέασης. Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Αγγελικής με τον Βίκο θα φέρει πολλές αναταράξεις και ανατροπές. Ο Πέτρος σε έξαλλη κατάσταση δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός και σίγουρος πως ο Βίκος χρησιμοποιεί τη μητέρα του για εκδίκηση, αναλαμβάνει να του κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Κι ενώ ο Βίκος βρίσκεται στη Γερακιανή για να κάνει έκπληξη στην Αγγελική, η Αλεξία...

...αποκαλύπτει στον αδελφό της την απιστία της μητέρας τους. Εκείνος σοκάρεται: «Η μαμά έχει γκόμενο; Πώς; Τι; Ποιος σου το είπε;», τη ρωτάει και εκείνη με ειρωνικό ύφος του απαντάει: «Στον κόσμο σας είστε όλοι! Γιατί νομίζεις τρώγονται συνέχεια με τον μπαμπά; Εκείνος το έχει καταλάβει, αλλά δεν έχει αποδείξεις. Τέλος πάντων, γι’ αυτό έψησα τη μαμά να έρθουμε εδώ για να ηρεμήσει λίγο και να σκεφτεί κάποια πράγματα».

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα.

Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, ενώ όταν ρωτάει την αδελφή του να μάθει το όνομα του εραστή, εκείνη αρνείται να του απαντήσει. Ο νεαρός δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του αυτό που έμαθε, όμως το αφήνει πίσω του καθώς το θέμα που τον «καίει» και τον ενδιαφέρει είναι η Ελισάβετ και πώς θα την κάνει να τον συγχωρέσει που εκείνη έμαθε ότι στην αρχή την είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του.

Το βράδυ η Αγγελική, που έχει ραντεβού με τον Βίκο στο ξενοδοχείο που μένει, ξεκινάει να πάει εκεί. «Πού θα πας μόνη σου;», τη ρωτάει ο Πέτρος και εκείνη του απαντάει: «Λέω να βγω μια βόλτα εδώ γύρω». «Να έρθω μαζί σου τότε», της λέει εκείνος, αλλά η Αγγελική τον αποφεύγει: «Δεν υπάρχει λόγος! Μη φοβάσαι, μεγάλο κορίτσι είμαι, ξέρω να φυλάγομαι» και φεύγει.

Άγριο ξύλο με Βίκο και Πέτρο μαυρο ροδο

Ο Πέτρος αποφασίζει να την ακολουθήσει και την εντοπίζει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Αναρωτιέται τι δουλειά έχει εκεί και στο μυαλό του έρχονται τα λόγια της αδελφής του για την απιστία της. Οταν μετά από ώρες θα δει τη μητέρα του αγκαλιά με τον Βίκο, μετά το αρχικό σοκ θα κυριευτεί από θυμό. «Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν;», πάει επιθετικά προς το μέρος του και η Αγγελική τα χάνει: «Πέτρο, τι κάνεις εδώ; Με παρακολουθείς;», τον ρωτάει. «Αυτό σε νοιάζει; Ή ότι κερατώνεις τον μπαμπά με αυτόν εδώ;», την κατακεραυνώνει. Στη συνέχεια στρέφεται στον Βίκο: «Πόσο ξεφτίλας είσαι, ρε, που χρησιμοποιείς μια μάνα για να εκδικηθείς τον άντρα της; Δεν ντρέπεσαι; Αν το μάθει ο πατέρας μου...», πάει να πει και ο Βίκος προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Πέτρο, ηρέμησε να μιλήσουμε». «Τι να μιλήσουμε, ρε ξεφτίλα; Να πούμε τι;», του λέει και του επιτίθεται.

Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της και του εραστή της. Ανθρωποι από το ξενοδοχείο επεμβαίνουν και τους χωρίζουν και η Αγγελική παίρνει τον γιο της και φεύγει. «Τι συμπεριφορά είναι αυτή;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν μας παρατάς, ρε μάνα, που θέλεις να βγεις κι από πάνω! Για να εκδικηθείς τον μπαμπά έμπλεξες με τον μεγαλύτερο εχθρό του», την κατηγορεί. Εκείνη θέλει να του εξηγήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και φεύγει να πάει στο μοναστήρι να συναντήσει την Ελισάβετ. Στο μεταξύ όμως, η ηγουμένη που έχει μάθει τα κρυφά ραντεβού του Πέτρου και της Ελισάβετ, αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της και έτσι το ίδιο βράδυ που εκείνος επιχειρεί να μπει μέσα, η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Οι εξελίξεις τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ θα είναι καταιγιστικές.