Η δική μας οικογένεια 25/11: Η Αγγελική έχει στριμωχτεί μετά την επιθυμία του Δημήτρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια 25/11: Η Αγγελική έχει στριμωχτεί μετά την επιθυμία του Δημήτρη

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Η δική μας οικογένεια», μετά τον καβγά ο Δημήτρης παίρνει το μέρος της Αγγελικής(δείτε εδώ τον λόγο) και η Μάρθα πείθει την Ειρήνη να φύγουν από το σπίτι για να τον κάνουν να τρέξει από πίσω τους.

Ο Στέφανος και ο Ορέστης μαθαίνουν ότι θα τρέχουν και οι δύο στους αγώνες και ένας νέος μεγάλος ανταγωνισμός ξεκινάει. Στο αποψινό 25/11 επεισόδιο της σειράς του Open θα είναι πιεσμένο το πεδίο για την Αγγελική και επίσης αναμένονται αποκαλύψεις...

Αναλυτικά οι σημερινές 25/11 εξελίξεις της «δικής μας οικογένειας»

Επεισόδιο 40

Η Αγγελική έχει στριμωχτεί για τα καλά, μετά την επιθυμία του Δημήτρη να γνωρίσει την κόρη της. Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που έχει και αυτό αλλά και συνέδριο των δημοσιογράφων, που αποφασίζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Η Φανή τώρα, έχει περάσει στην αντεπίθεση και όχι απλώς ανεβάζει ένα βίντεο που εκθέτει την κόρη της, αλλά κάνει και κάτι άλλο τόσο ανεπίτρεπτο που οδηγεί την Καίτη στο να μην θέλει να τη ξαναδεί μπροστά της. Ο Παύλος και η Φωτεινή, φοβούμενοι ότι οι απαγωγείς θα ΄΄ξαναχτυπήσουν΄΄, φεύγουν από το σπίτι τους και βρίσκουν άσυλο στο σπίτι των Μακρήδων.

Η Φωτεινή δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο εκείνους που κυνηγάνε τους γονείς της, αλλά και την Καίτη, η οποία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ανδρέα. Όσο για τη Νεφέλη; Λέει κάτι, που η Αγγελική περίμενε μια ολόκληρη ζωή!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/11

Η απογοήτευση της Ειρήνης είναι μεγάλη. Παρόμοια απογοήτευση παίρνει και ο Παύλος όταν προσπαθεί να ξεκαθαρίσει με την Μυρτώ το παραλίγο φιλί που αντάλλαξαν όταν τους έιχαν απαγάγει. Η Μυρτώ δηλώνει ότι τον βλέπει μόνο φιλικά. Η Νεφέλη, μετά τον τσακωμό της με τον Ορέστη, υποστηρίζερι ανοιχτά τον Στέφανο στον αγώνα που θα διεξαχθεί για την θέση του πρώτου οδηγού στην ομάδα.