Φλόγα και Άνεμος 26/11: Η Κυβέλη πενθεί τον Γιώργη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φλόγα και Άνεμος 26/11: Η Κυβέλη πενθεί τον Γιώργη

Μετά τον θάνατο του συντρόφου της Κυβέλη (δείτε εδώ τα αίτια θανάτου του) η πρωταγωνίστρια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες. Η σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος» έρχεται με το πρότελευταίο επεισόδιο της σειράς για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Αναλυτικά οι σημερινές 26/11 εξελίξεις για την «Φλόγα & Άνεμο»

Επεισόδιο 11

1968 Η Κυβέλη πενθεί και αναπολεί την κοινή ζωή τους. Ετοιμάζεται να πάει να αποχαιρετήσει τον άντρα που σημάδεψε τη ζωή της. Η Όλγα μαθαίνει ότι την παρακολουθούν σε όλες τις κινήσεις της και φέρνει σε δυσμενή θέση τον άντρα της στην υπηρεσία του.Οι ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι του Φώντα και την Όλγα. Η Κυβέλη μπροστά στο φέρετρο του Γιώργη της. Ο Γκούβερης προσπαθεί να πείσει την Κυβέλη να επιτρέψει κηδεία με δημόσια δαπάνη. Εκείνη αρνείται και πάλι. Ο Παναγούλης ετοιμάζει με τον δικηγόρο του, παρουσία του Γκούβερη, την απολογία του.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η Κυβέλη με τον Γιωργάκη και τον Παπανδρέου έχουν περάσει από τον Λίβανο, το Κάιρο όπου και είχε συσταθεί η Κυβέρνηση του Καΐρου, κι έχουν φτάσει με το τέλος του πολέμου στην Ιταλία, με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα.

Τελικά, η οικογένεια επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Παπανδρέου βγάζει τον πρώτο πολιτικό λόγο του στην απελευθερωμένη, πια, Ελλάδα. Ακολουθούν τα Δεκεμβριανά. Η Κυβέλη αποφασίζει να πάει τον Γιωργάκη στο εξωτερικό, για να τον δουν γιατροί, στην Ευρώπη και στην Αμερική. Η Ροζίτα Σεράνο μεσουρανεί στη νυχτερινή Αθήνα.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 3/12

Επεισόδιο 12

1968 Η κηδεία του Παπανδρέου. Οι χουντικοί πέσανε έξω, μια λαοθάλασσα μαζεύεταιστην κηδεία, οι ασφαλίτες χτυπάνε ανελέητα.. Ο Γκούβερης ετοιμάζει ένα κείμενο μετάνοιας για να το υπογράψει η Κυβέλη. Ο Φώντας συνδέει τον ηθοποιό Κοντηρά, που πέθανε με το ζευγάρι που αυτοκτόνησε στο Φάληρο.