Τα καλυτερα μας χρόνια (27/11): Ο Δημήτρης φοβάται μην αποκαλυφθεί στην Νανά

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ert.gr)
(ert.gr)

Άλλο ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» έρχεται σήμερα 27/11 το βράδυ στις 22:00 για να μας δώσει τις λεπτομέρειες, που θέλουμε να μάθουμε για το μέλλον των πρωταγωνιστών της ΕΡΤ. Αφού έγινε γνωστή η αποχώρηση ενός μέλους(δείτε εδώ ποιος και γιατί).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μαίρη μαθαίνει ότι τα περσινά της ρούχα πουλήθηκαν στο Παρίσι, αλλά το πάθημα τής έχει γίνει μάθημα και δεν παρασύρεται πια. Το ίδιο και ο Άγγελος, που αντιστέκεται σθεναρά στην πολιορκία της Μυρτώς… Κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι.

Οι σημερινές 27/11 εξελίξεις στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Επεισόδιο 60

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ η Υφήλιος ασχολείται με το «Σκάιλαμπ», που κινδυνεύει να πέσει στα κεφάλια τους, ο Δημήτρης φοβάται περισσότερο να μην αποκαλυφθούν τα καμώματά του στη Νανά. Εκείνη, με αφορμή την επιμονή του Δημήτρη να μη θέλει να της πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, παραπονιέται στη Μαίρη για τη ζωή της μαζί του, που έχει βαλτώσει.

Κι ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεκόψει από τη Γιώτα, αποκτά άλλον έναν μάρτυρα της απιστίας του.Παράλληλα, ο Λούης, που πάντα ψάχνει τρόπο να ξεμοναχιάσει τη Ζαμπέτα, παρασύρει τον Άγγελο να οργανώσουν ένα πάρτι, μιας και τα γενέθλια του Άγγελου πλησιάζουν. O Στέλιος πιέζει τον Άγγελο να μάθει μια τέχνη και να βγει στο μεροκάματο, την ίδια ώρα που όλοι καμαρώνουν την Ελπίδα στην τηλεόραση.

Η Μυρτώ προσφέρει στον Άγγελο ένα αναπάντεχο δώρο. Μέσα σ’ όλα, ο κυρ Νίκος επιστρέφει από το χωριό, για να ξαναβρεί την οικογένεια και τα λημέρια του. Προς ανακούφιση όλων, το «Σκάιλαμπ» πέφτει μακριά από του Γκύζη, ενώ το πάρτι γενεθλίων εξελίσσεται για κάποιους μελαγχολικό, για κάποιους άλλους νικητήριο…

Τα καλυτερα μας χρόνια
(ert.gr)

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 61

Ενόψει των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο, η παρέα του Άγγελου βλέπει ξανά και ξανά τη «Γρανίτα από λεμόνι» στο σινέ «Στέλλα». Εκεί ο Άγγελος έχει μια περίεργη συνάντηση με τον Μανιά, ο οποίος -όπως φαίνεται- έχει βλέψεις για τη γειτονιά. Παράλληλα, η σχέση του Δημήτρη με τη Γιώτα βαραίνει τον Άγγελο, ο οποίος νιώθει άσχημα απέναντι στη θεία του. Η Νανά γκαζώνει με το νεοαποκτηθέν αυτοκινητάκι της, αλλά κανείς δεν δέχεται να πάει μαζί της βόλτα. Ο Λεωνίδας Μέρμηγκας ζητάει μια χάρη από τον Στέλιο, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.