Μια Νύχτα του Αυγούστου (27/11): Η Μαρία βρίσκει τρόπο να απομακρυνθεί από τον αρχιδεσμοφύλακα Ντρεπάκη μακριά της

Όλες οι σημερινές εξελίξεις της σειράς στην ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ERT.GR)
(ERT.GR)

Κυριακή σήμερα και η ΕΡΤ, έρχεται ένα ακόμη ανατρεπτικό και δυναμικό επεισόδιο για την σειρά του «Μια Νύχτα του Αυγούστου», μετά την αγανάκτηση της Μαρίας με τον δεσμοφύλακα (δείτε εδώ γιατί).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, o Μανώλης αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να σώσει οριστικά τη Ρηνιώ από τα δίχτυα της Φανής και του γιου της, που πλέον έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν και την Αγάθη. Οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον των «λουλουδάδων», χωρίς ωστόσο να έχει υπολογίσει την κατάληξη.

Παράλληλα, κι ενώ ο Αντρέας και η Μαρία συνεχίζουν τις συναντήσεις τους, η Μαρία δέχεται και πάλι την παρενόχληση του αρχιδεσμοφύλακα Ντρετάκη και αποφασίζει να πει, επιτέλους, σε κάποιον την αλήθεια για εκείνον.

Οι σημερινές 27/11 εξελίξεις της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Επεισόδιο 9

«Μια ευκαιρία ακόμη» : Ο Κυρίτσης φτάνει στην Αθήνα και επισκέπτεται για πρώτη φορά το λεπροκομείο, στο οποίο θα εργαστεί για ένα διάστημα. Αυτό που αντικρίζει μπροστά του τον αιφνιδιάζει και του προκαλεί σοκ, καθώς η κατάσταση εκεί μέσα είναι πολύ χειρότερη απ’ ό,τι περίμενε. Εκείνο, όμως, που τον αιφνιδιάζει περισσότερο είναι η αναπάντεχη συνάντησή του με έναν παλιό του γνώριμο, που δεν πίστευε ότι θα τον βρει εκεί.

Το ίδιο αναπάντεχη είναι και η συνάντησή του με τον «μικρό» Δημητράκη της Σπιναλόγκας. Παράλληλα, η Μαρία βρίσκει, επιτέλους, έναν τρόπο να κρατήσει τον αρχιδεσμοφύλακα Ντρετάκη μακριά της, ωστόσο οι επισκέψεις της στον Αντρέα τη φέρνουν τώρα αντιμέτωπη μ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο: τη φυματίωση.

Στο μεταξύ, ο Μανώλης έρχεται πιο κοντά με τη Ρηνιώ, η οποία, τώρα πια, απαλλαγμένη από τα δεσμά της Φανής, θέλει να κάνει μια νέα αρχή μαζί του. Η Αγάθη προσπαθεί να κάνει τον Μανώλη να καταλάβει ότι του αξίζει να γίνει ξανά ευτυχισμένος.