Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (28/11): Δέχεται πιέσεις ο Σώτος - Το βίντεο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (28/11): Δέχεται πιέσεις ο Σώτος - Το βίντεο που θα φέρει τα πάνω κάτω
Σειρές 28.11.2022 10:01
Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' της ΕΡΤ τη Δευτέρα 28/11 θα είναι πολύ σημαντικές για τη πλοκή της σειράς, καθώς τα σχέδια και εμπόδια, που αφορούν στη ζωή του Σώτου θα πιάσουν τόπο...

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 28/11 στο ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Η Βαλέρια εκβιάζει τον Σώτο με το βίντεο που έχει τραβήξει, κι εκείνος αποφασίζει ν’ αποσύρει την υποψηφιότητά του, για να μην πληγωθεί η Σύλβια. Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας, για να σβήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά καταλήγει να δίνει συμβουλές στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη για την εγκυμοσύνη της Χρύσας.

Η Αγγέλα, πάλι, «τρώει» μεγάλο στραπάτσο μετά την πρεμιέρα του μιούζικαλ, αφού οι κριτικές για το υποκριτικό ταλέντο που… δεν έχει είναι η μία χειρότερη από την άλλη, και επιστρέφει πίσω στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα αποφασίζει να τα ξαναβρεί στον Παναγή και στον Πετράν, ενώ ο παπάς αποφασίζει να πάρει το επίμαχο βίντεο από τη Βαλέρια με κάθε τίμημα.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 29/11

Η Σύλβια είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα στον παπά και στη Βαλέρια, πριν γίνει το μοιραίο. Και ο Σίμος, όμως, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές, γι’ αυτό αποκηρύσσει τη μαμασίτα και τον πατέρα του και ανακοινώνει δικό του ριζοσπαστικό και ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη στήριξη του Παναγή. Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για εξετάσεις, μιας και ο δασονόμος μας είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Τζώρτζης είναι κι αυτός πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και προτείνει στη Χρύσα να συγκατοικήσουν οι δυο τους, κάνοντας έξαλλο τον Κανέλλο. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να συναντήσει τη Βαλέρια, η οποία πάλι κάτι σκαρώνει.

Σώτος - Πλάτανος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (22/11): Θύμα πλεκτάνης η Τούλα - Νομίζει πως έχει βρει....

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (23/11): Σχέδιο εξόντωσης - Στενεύει ο κλοιός για τη Βαλέρια

Share