Σασμός: «Αργυρώ και Αστέρης θα...» - Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε επίσημα το τέλος της σειράς

Τέλος τα ψέματα και οι εικασίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Αργυρώ και Αστέρης θα...» - Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε επίσημα το τέλος της σειράς

Ένα μέγα spoil έδωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης στην κάμερα του Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 29/11, λίγο μετά τα δυσάρεστα νέα που έγιναν γνωστά για την σειρά, όσον αφορά το τέλος των αγαπημένων πρωταγωνιστών στο Σασμό και συγκεκριμένα τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος συγγραφέας ανέφερε ότι συζητιέται το ενδεχόμενο η σειρά να επιστρέψει και για τρίτη σεζόν στο κανάλι. Παρόλα αυτά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουν σίγουρα. Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

«Οι εκπλήξεις που έρχονται είναι απανωτές, οπότε αν αποκαλύψω κάτι θα χάσει τη μαγεία του. Θα δούμε μαζί (τον Αστέρη και την Αργυρώ), όταν πρέπει όμως», σχολίασε.

Τι θα δούμε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας στον Σασμό

Οσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός και Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Ασπα. «Από πότε οι δυο σας γίνατε κηδεμόνες μου; Πήρατε τον ρόλο της Μαρίνας και δεν το έμαθα; Φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν και έχετε την απαίτηση να σας ακούσω; Οχι λοιπόν. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω χρόνο για τις εικασίες σας», τους ξεκαθαρίζει όταν προσπαθούν να της πουν πως δεν έχει λόγο να μιλά με τον Αστέρη. Στη θύμηση του Παύλου έρχονται τα γενέθλια της Αιμιλίας αλλά και ο τρόπος που γιόρταζαν όλοι μαζί παλιότερα, όταν ο γιος τους ζούσε. Οσο και αν προσπαθεί να διώξει τις σκέψεις του δεν θα καταφέρνει και αποφασίζει πως μάλλον ήρθε ο καιρός να της μιλήσει ανοιχτά.

Ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, η Νάντια πηγαίνει στη δουλειά τής Βασιλικής. Εκείνη εκπλήσσεται που τη βλέπει μπροστά της και η άτυχη κοπέλα προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία της εκεί. «Πέρασα απέξω και θυμήθηκα πως μου είχες πει ότι δουλεύεις εδώ. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα να σου πω ένα γεια, αλλά αν ενοχλώ μπορώ να φύγω. Το μόνο που δεν θέλω είναι να σε φέρω σε δύσκολη θέση», της λέει αλλά η Βασιλική δεν μπορεί να της αρνηθεί τη συντροφιά της. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Νάντια δεν θα παραλείψει να τη ρωτήσει για τον Μαθιό και κυρίως για το παρελθόν του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. «Ισως αυτή να είναι η ευκαιρία που περιμέναμε τόσο καιρό, Αργυρούλα μου. Η ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Δώσε τα κτήματα να τελειώσουν τα βάσανά μας μια και καλή. Δεν ήταν αρκετό όλο αυτό το αίμα που χύθηκε άδικα, κορίτσι μου;», τη συμβουλεύει η μητέρα της και εκείνη σκέφτεται σοβαρά να υποκύψει. Οταν όμως η Ασπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει. «Δεν θα το κάνεις αυτό, δεν θα σε αφήσω, Αργυρώ. Ο Πέτρος και ο Αγγελος έχασαν τις ζωές τους κι εσύ θα τους κάνεις τη χάρη να πάρουν πίσω κάτι που δεν τους ανήκει;», τη ρωτά.

Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλιά της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. «Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί από καιρό αλλά θέλω να θυμάσαι πως δεν σταμάτησα ποτέ να σε αγαπάω, Αιμιλία. Δεν θα σου προκαλέσω πρόβλημα, μη φοβάσαι. Απλά θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου», της ομολογεί.

Σασμός εβδομαδιαίες εξελίξεις

Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο. «Είναι καιρός τώρα που η μητέρα μου φαίνεται να ετοιμάζει κάτι. Από τη στιγμή που άνοιξε η διαθήκη και τα κτήματα του Αγγελου παρέμειναν στους Βρουλάκηδες, έχει αρρωστήσει από τη ζήλια της. Και το χειρότερο είναι πως έχει παρασύρει και τον Νικηφόρο σε αυτό. Αντώνη, είναι έτοιμη για τα χειρότερα», του εξηγεί.

ΠΕΜΠΤΗ 1/12

Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμα μια φορά μαζί του. Εκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του.

«Φαίνεται πως έχεις αρχίσει να έχεις επαφές με την οικογένειά μου, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν ξέρω τι σου έχει πει ο Παύλος, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να προστατεύσω τη γυναίκα μου και τον γιο μας. Δεν θα ήθελα να σε δω ξανά να τους περιτριγυρίζεις», του ξεκαθαρίζει. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης κάνει μια νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη.