Αυτή η νύχτα μένει (30/11): Η σκηνή που θα "τσακίσει" τους τηλεθεατές - Αποπειράται να αυτοκτονήσει ο...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει (30/11): Η σκηνή που θα

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 30/11 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 30/11 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 21

Μετά τη σύλληψη του Στρατή, το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. «Τι θα κάνουμε χωρίς τον Στρατή; Θα καταστραφούμε», κουβεντιάζουν όλοι, αλλά η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του: «Από σήμερα αναλαμβάνω εγώ! Γυρίστε όλοι στις δουλειές σας, απόψε θα ανοίξουμε κανονικά και θα σκίσουμε! Δεν θα τους αφήσουμε να μας διαλύσουν», και όλοι τη χειροκροτούν. Στο καμαρίνι, η Νίτσα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της Διαμάντως: «Α, ρε Διαμάντω, τι σταυρό κουβαλάς κι εσύ και δεν ανοίγεις πουθενά την καρδιά σου», της λέει.

Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα, ενώ ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος, γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του, προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του και αποπειράται να αυτοκτονήσει.

Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή: «Δεν έχεις όρια,έτσι; Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις και να σκαλίζεις τι έγινε! Σου είπα κάτι και τελείωσε! Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα, φτάνει». Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει μια αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει τον Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη Μαρίνα.

Τι θα δούμε στο επόμενο 5/12 επεισόδιο

Επεισόδιο 22

Καθώς ο κόσμος μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα. Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα. Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει. Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσε