Άγρια Γη (30/11): Σοκ! Στην εντατική ο....

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (30/11): Σοκ! Στην εντατική ο....

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 30/11 εξελίξεις της Άγριας Γης

Επεισόδιο 53

Το ατύχημα που ακολουθεί τον καβγά μεταξύ Όλγας και Στάμου και οδηγεί τον δεύτερο στην εντατική, φέρνει νέα αναστάτωση σε όλους. Ο Άρης ελπίζει στη σύλληψή της, ενώ η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα και τον Αλέξη πως δεν του έκανε κακό και δεν ευθύνεται για το ατύχημά του.

Η Ελπίδα νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα και ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Στάμου. Θα ταραχτεί όμως ακόμη περισσότερο, όταν θα μάθει πως ο Άρης ήξερε τις κινήσεις και τους σκοπούς της μητέρας της για τον Στάμου και την άφησε στο σκοτάδι. Τον κατηγορεί και τον φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού δεν μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια. Έτσι, η εμπιστοσύνη κι η αγάπη που με τόσο κόπο τους έφερε κοντά, κινδυνεύει σοβαρά να γκρεμιστεί...

Τι θα δούμε αύριο 1/12

Επεισόδιο 54

Η Ελπίδα λέει στον Άρη ότι δεν τον εμπιστεύεται πια μετά τα τελευταία γεγονότα με την Όλγα. Παράλληλα, ο Χρήστος πλησιάζει τη Μυρτώ με ερωτική διάθεση που την αναγκάζει να αντιδράσει. Ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα να πάει στο τμήμα και να ομολογήσει για το τι συνέβη με τον Στάμου. Ο Αντώνης δέχεται να κάνει εξετάσεις και το αποτέλεσμα τον εκπλήσσει. Η Ελπίδα κρατάει υπόλογη την Όλγα για την κατάσταση του Στάμου και το ότι δεν θέλει να τον δει να συνέρχεται. Η Άννα εξομολογείται στον Μάνο ότι δεν τα πάνε καλά με τον Αλέξη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά.

Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναπερπατήσει ο Κωστής αν πάνε στη Βοστώνη, με απώτερο σκοπό να την κερδίσει πίσω. Η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Μυρτώς και τα χάνει. Ο Στάμου συνέρχεται και βλέπει την Ελπίδα που τον έχει επισκεφθεί. Εκείνη του λέει ότι θέλει να κάνουν μια νέα αρχή ως πατέρας και κόρη.