Έρωτας Φυγάς (30/11): Πάνε για εκδρομή αλλά τους γυρίζει μπούμερανγκ - Σε πολύ μεγάλο κίνδυνο οι...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας Φυγάς (30/11): Πάνε για εκδρομή αλλά τους γυρίζει μπούμερανγκ - Σε πολύ μεγάλο κίνδυνο οι...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 30/11 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Τι θα δούμε σήμερα 30/11 στον Έρωτα Φυγά

52 επεισόδιο

Ο Μάρκος είναι θυμωμένος με τον Στέφανο, καθώς πήρε την πρωτοβουλία να παραγγείλει εκατό τόνους λάδι από την Κύπρο χωρίς να τον ρωτήσει. Ο Στρατής με τη σειρά του θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του, για να ανατρέψει τον Σταύρο και να πάρει πίσω τη θέση τού επιστάτη στα κτήματα. Μέσα σε όλα, ο Ιάσονας πηγαίνει εκδρομή με την Αλεξάνδρα και το μωρό στην εξοχή, αλλά εκεί τα πράγματα θα πάρουν μια τελείως διαφορετική τροπή και οι τρεις τους θα βρεθούν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο. Εκείνος όμως που θα κινδυνεύσει περισσότερο είναι ο Ιάσονας που θα προσπαθήσει να σώσει τη γυναίκα και το παιδί του.

Τι θα δούμε σήμερα 30/11 στον Έρωτα Φυγά

Τι θα δούμε αύριο 1/12

53ο επεισόδιο

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο φροντίζοντας τον Ιάσονα με πολλή αγάπη. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη που της έσωσε τη ζωή καθώς και του παιδιού της. «Ξέρω ότι θα έκανες τα πάντα για μας και το απέδειξες. Εσωσες τον γιο μου και αυτό θα σου το χρωστάω για πάντα», του λέει. Ο Μάρκος τους βλέπει τυχαία στο νοσοκομείο, χωρίς να τον καταλάβουν, σε μια τρυφερή στιγμή και καταρρακώνεται. Εξομολογείται στον Στέφανο ότι τη σκέφτεται ακόμη. Αλλά αυτή έχει προχωρήσει. Ο Στέφανος τον συμβουλεύει να προχωρήσει κι αυτός. Πριν όμως το κάνει, σταματάει το αυτοκίνητο της Αλεξάνδρας με το δικό του, στον δρόμο. «Είσαι ευτυχισμένη; Πες μου την αλήθεια και δεν θα σε ξαναενοχλήσω», τη ρωτάει. Αυτή του απαντάει με δυσκολία ναι. Ετσι ο Μάρκος ξεκινά μια γνωριμία με την Ευγενία, τη γιατρό, που έχει αρχίσει να του αρέσει.