Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Γη της ελιάς αποκλειστικό: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη και την ξεμπροστιάζει!

Το δραματικό φινάλε της σχέσης τους

Γη της ελιάς αποκλειστικό: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη και την ξεμπροστιάζει!
Σειρές 30.11.2022 10:28
Από Youweekly Team

Μετά τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στο Mega όσον αφορά τις μέρες προβολής της σειράς Γη της Ελιάς (δείτε εδώ κάθε πότε θα παίζει) το κοινό αναμένει πως και πως για τις εξελίξεις, οι οποίες όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα είναι καταιγιστικές!

Τα πράγματα πια είναι ξεκάθαρα, η Ιουλία με τον Γιώργη δεν μπορούν και δεν θέλουν να είναι μαζί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όμως ποιος από του δύο θα έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι η καρδιά του ανήκει αλλού και να λήξει τον γάμο τους. Όπως φαίνεται όμως, κανείς τους δεν έχει το σθένος και η κατάσταση θα οδηγηθεί σε τραγικό φινάλε για τη σχέση τους...

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Στάθης με την Ιουλία είναι ξεκάθαρο ότι έχουν αποφασίσει να είναι μαζί με κάθε κόστος

Μάλιστα η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Την ίδια στιγμή η Ιουλία αρχίζει να λέει ένα σωρό ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για λίγο, καθώς αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια. Σε μια από τις κρυφές συναντήσεις τους, ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα και κάνουν μια συζήτηση για το μέλλον: «Ιουλία, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μίλησέ του ξεκάθαρα και χώρισε να μείνουμε μαζί. Σου το έχω ξαναπεί», της λέει.

Γη της ελιάς αποκλειστικό το τέλος ιουλίας και κουράκου

Ωστόσο η Ιουλία έχει διαφορετική άποψη: «Στάθη μου, αυτό δεν γίνεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Κάνε υπομονή, θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν πρέπει να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μη γίνουμε αντικείμενο σχολιασμού και κάνουμε κακό στην εικόνα του Ισίδωρου», του απαντάει. Η συζήτηση σταματάει εκεί, αλλά όχι και οι κρυφές τους συναντήσεις. Οι δυο τους συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού.

Οι συχνές απουσίες της Ιουλίας φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες από τον Κουράκο, ο οποίος αρχίζει πλέον να είναι σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει. Ωστόσο η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Λίγο αργότερα ο Γιώργης μην αντέχοντας πλέον αυτή την κατάσταση, όχι μόνο αποφασίζει να χωρίσει με την Ιουλία, αλλά και να της δώσει ένα καλό μάθημα για την απιστία της.

Ο πληγωμένος του εγωισμός τον οδηγεί να στήσει μια παγίδα και να την ξεμπροστιάσει. Ετσι, μετά από καιρό της λέει ότι πρέπει να φύγει εκτός Μάνης για μια δουλειά της υπηρεσίας του στην Αθήνα. Φυσικά ο Κουράκος δεν φεύγει ποτέ από την Αρεόπολη και παρακολουθεί κάθε κίνηση της Ιουλίας. Εκείνη, από τη άλλη, ξένοιαστη ότι ο Κουράκος λείπει, βρίσκεται με τον Στάθη και την κατάλληλη στιγμή ο Κουράκος μπουκάρει και τους πιάνει στα πράσα. Η κατάσταση ξεφεύγει και φυσικά το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Μόνο που δεν θα είναι βελούδινο, αφού η Ιουλία έχει πέσει στα μάτια όλων! Το φινάλε της σχέσης του θα είναι δραματικό και περισσότερο για την Ιουλία, η οποία αργότερα θα καταλάβει ότι ούτε και ο Γιώργης ήταν ο άμεμπτος σύζυγος!

Η Ειρήνη καταγγέλλει τον Φίλιππο για απόπειρα βιασμού

H Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά τής Ειρήνης, ενώ η Ειρήνη μετά την αστυνομία καταθέτει εναντίον του Φίλιππου και στον εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει και καθώς είναι σίγουρος ότι λέει ψέματα, το εκμυστηρεύεται στους γονείς του. Η Ειρήνη ωστόσο επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση ωστόσο αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη 1/11, σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γη της Ελιάς (30/11): «Κάτι σοβαρό συμβαίνει στο γιο μου» - Δύσκολες στιγμές για την Μαργαρίτα

«Ο Διονύσης είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Share