Σασμός σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε τον!» - Η Καλλιόπη δίνει εντολή θανάτου!

Η σκηνή που θα «παγώσει« το τηλεοπτικό κοινό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε τον!» - Η Καλλιόπη δίνει εντολή θανάτου!

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι καταιγιστικές! Μετά τον χωρισμό της Βασιλικής και του Μαθιού (δείτε εδώ την συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση) η καπετάνισσα διατάζει τον θάνατο του Παύλου Βρουλάκη και οι ανιψιοί της που δεν θέλουν να της χαλάσουν το χατίρι, οργανώνουν την εξόντωσή του. Το σχέδιό τους όμως θα χαλάσει με την εμφάνιση του Μαθιού και του Αστέρη.

Δεν ήθελε να πληρώσει για να πάρει πίσω τα κτήματα του άντρα της, όμως όταν έμαθε ότι η Αργυρώ θέλει να σεβαστεί την επιθυμία του Αγγελου και να τα κρατήσει, έγινε ακόμα πιο έξαλλη! Μέρες τώρα, η Καλλιόπη Σταματάκη μένει άυπνη και δεν μπορεί να βρει τη λύση που θα φέρει ξανά πίσω στα χέρια της την περιουσία της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Και αφού οι γιοι της, Μαθιός και Αστέρης, έχουν αποφασίσει να μην τη βοηθήσουν, εκείνη απευθύνεται στα ανίψια της που δεν της χαλούν ποτέ χατίρι. Στο πλευρό της όμως έχει και τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να αναπτύσσει προσωπική έχθρα αφού πλέον είναι σίγουρος πως αυτός κρύβεται πίσω από τον θάνατο του πατέρα του, Στεφανή. Οι τέσσερίς τους λοιπόν, αποφασίζουν πως η μόνη κίνηση που θα φέρει αποτέλεσμα είναι να φύγει από τη μέση ο Παύλος. «Σκοτώστε τον!», τους μηνύει η Καλλιόπη και τα λόγια της αποτελούν για εκείνους εντολή. Τα ξαδέλφια έχουν ήδη στο μυαλό τους το σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να το θέσουν σε εφαρμογή. Κλείνουν λοιπόν ραντεβού στον Παύλο λέγοντάς του ότι θέλουν να του μιλήσουν για να λύσουν όλα όσα τους βαραίνουν τόσα χρόνια. Τόπος συνάντησης είναι η περιοχή των κτημάτων, όπου ο Παύλος δεν αργεί να εμφανιστεί.

Ένας Σταματάκης σώζει τη ζωή του Παύλου

Σασμός Η Καλλιόπη δίνει εντολή θανάτου

Ο Παύλος φτάνει στο σημείο του ραντεβού αλλά αυτό που δεν περιμένει να δει μπροστά του είναι τον Δημητρό και τον Νικολή, με όπλα στα χέρια. «Τι κάνετε μωρέ εδά; Γι’ αυτό με σύρατε στα βουνά; Για να με βγάλετε από τη μέση πιο γρήγορα;», τους ρωτάει για να κερδίσει χρόνο. Κανένας από τους δύο δεν απαντά, απλά σηκώνουν πιο ψηλά τα όπλα για να έχουν καλύτερο στόχο. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και ο Αστέρης που έχουν ενημερωθεί από τον Νικηφόρο για το ραντεβού θανάτου που έχουν ορίσει με τον Παύλο, φτάνουν στο ίδιο σημείο με γρήγορους ρυθμούς. Τα όπλα των Σταματάκηδων σημαδεύουν τον Παύλο και λίγα λεπτά πριν πατήσουν την σκανδάλη, ο Αστέρης ορμάει πάνω στα ξαδέλφια του και τους κόβει. Ο Παύλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί. Μόλις κέρδισε τη ζωή του και το οφείλει σε έναν Σταματάκη.

«Σε ευχαριστώ, κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ στη θέση σου αν θα με είχα σώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχω κάνει και λίγα», του λέει με περισσή ειλικρίνεια και ο Αστέρης απλά του ζητάει να φύγει. Ο Δημητρός και ο Νικολής δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Ο Μαθιός τους λέει να επιστρέψουν στο χωριό τους και να μη βοηθήσουν ποτέ ξανά τη μάνα τους στα άβουλα σχέδιά της. Και οι δύο το βάζουν στα πόδια και υπόσχονται να μείνουν μακριά.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα