Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Maestro (1/12): «Δεν θα τον ξαναδείς γιατί θα τον σκοτώσω»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Maestro (1/12): «Δεν θα τον ξαναδείς γιατί θα τον σκοτώσω»
Σειρές 01.12.2022 07:53
Από Youweekly Team

Άκρως απολαυστικό είναι και το σημερινό 1/12 επεισόδιο της σειράς του Maestro, μια δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που από το πρώτο επεισόδιο είδε τρελή επιτυχία (κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης) και προβάλλεται παγκοσμίως και στο netflix.

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro

Επεισόδιο 7

«Ένας απαίδευτος… βουλιάζει»

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία.

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση, όπως μεταδίδει το Mega.

Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Οι δηλώσεις Χαλκιά και Μπένου για τη δυσκολία να κάνουν το γκέι ζευγάρι

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας. Μέσα από τη σειρά είναι καλό να δει ο κόσμος τι υπάρχει και να δει τι πρέπει πια να ξεριζώσουμε. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι να ασχοληθώ με το ότι δυο άνθρωποι απλά αγαπιούνται ενώ παράλληλα βλέπουμε μεγάλα εγκλήματα», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος στην Ελένη του Mega.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Maestro: «Δεν έχω ξανά γυρίσει κάτι τέτοιο! Ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το αυριανό 24/11 επεισόδιο

Μόνο που δεν κοκκίνισε - Η αντίδραση της Ανδριολάτου σε ερώτηση πως είναι να την φιλάει ο Παπακαλιάτης στο Maestro

Share