Η δική μας οικογένεια (2/12): Η Ειρήνη ξεκινάει φιλίες με την Αγγελική - Ποιος είναι ο στόχος της

Όλες οι σημερινές εξελίξεις για την σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (2/12): Η Ειρήνη ξεκινάει φιλίες με την Αγγελική - Ποιος είναι ο στόχος της

Μετά το χθεσινό μπέρδεμα με το τέστ εγκυμοσύνης της Καίτης, τα πράγματα θα μπλεχτούν αρκετά σήμερα 2/12 Παρασκευή στην σειρά του Open, «Η δική μας Οικογένεια» (δείτε εδώ που φτάνει από τηλεθέαση).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Αντρέας έχει χωρίσει πια με την Καίτη και είναι ζευγάρι με την Φωτεινή. Όχι επίσημο ζευγάρι όμως ακόμη. Γι’ αυτό όταν η Αγγελική τούς βλέπει να φιλιούνται, Αντρέας και Φωτεινή πανικοβάλλονται ότι θα το πει στον Δημήτρη. Όμως η Αγγελική έχει να πει άλλα πράγματα με τον Δημήτρη.

Αναλυτικά οι σημερινές 2/12 εξελίξεις στην «Η δική μας Οικογένεια»

Επεισόδιο 45

Η Νεφέλη και η Καίτη βγαίνουν κρυφά το βράδυ και πέφτουν πάνω στον Ορέστη και στη Σόνια. Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι των Μακρή αποφασισμένη να εδραιώσει την παρουσία της και ξεκινάει κάνοντας τη φίλη στην Αγγελική, η οποία ψάχνει τρόπο να το σκάσει από το σπίτι για να πάει στο site.

Ο Ορέστης βλέπει τη Νεφέλη συνέχεια με το Στέφανο και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα έχουν. Ο Παύλος επιστρέφει στην εταιρεία και η Μυρτώ συνειδητοποιεί πόσο της είχε λείψει. Ο Δημήτρης και η Φανή ανακαλύπτουν ότι η Νεφέλη και η Καίτη είπαν ψέματα και επιμένουν να μάθουν που πήγαν.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 5/12

Επεισόδιο 46

Η Φωτεινή από την άλλη πλευρά, αρχίζει και ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Ανδρέα. Το νέο όμως που θα μάθει από την Καίτη, θα γκρεμίσει τα πάντα. Όσο για την Αλεξάνδρα; Είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη ζωή και το κρεβάτι του Παύλου…