Άγρια Γη (2/12): Σοκ - Πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας ο...

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (2/12): Σοκ - Πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας ο...

Μία από τις αγαπημένες σειρές του ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα είναι η Άγρια Γη (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης), η οποία το απόγευμα της Παρασκευής 2/12 θα προβάλει το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Μη το χάσετε!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (2/12) στην Άγρια Γη

Επεισόδιο 55

Ένα νέο πρόσωπο προσποιείται τον Νικόλα Γαλάνη και η απρόσμενη άφιξή του στο σπίτι της Όλγας σηματοδοτεί ανατροπές κι εξελίξεις όχι μόνο για τη ζωή της, αλλά για τη ζωή όλων στην Άγρια Πλαγιά. Ο Στάμου πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας κι ο θάνατός του γίνεται αφορμή για έντονη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και στην Όλγα.

Η Ελπίδα την κατηγορεί και η Όλγα ανησυχεί πως θα χάσει την κόρη της. Ο Άρης συμπαραστέκεται στην Ελπίδα και κρύβει τον θυμό του, που η Όλγα τη γλύτωσε και πάλι. Παράλληλα, η Μυρτώ βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, για να δραπετεύσει από τον Χρήστο, ενώ η Όλγα, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την αναζήτηση για τη Μυρτώ.

Η Νάντια ανησυχεί μήπως ο Γιώργος μάθει το παρελθόν της, ενώ ο Αντώνης αναθέτει στον Γιώργο μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας τον σοκάρουν

Την Δευτέρα 5/12, στο 56ο επεισόδιο, η ξαφνική άφιξη του Βλάσση στην Άγρια Πλαγιά που συστήνεται σαν Νικόλας Γαλάνης, θα τους ξεσηκώσει όλους. Η Ελπίδα, ευτυχισμένη, νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της. Η Όλγα όμως τον βλέπει με καχυποψία, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κτήμα τον υποδέχονται με αγάπη. Ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου, και ο Άρης θα χρειαστεί να ξεσκεπάσει τον Βλάσση χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα.