ΣτΟργή (2/12): Η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της προβληματισμένη - Τι θα ανακαλύψει

Όλες οι εξελίξεις της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣτΟργή (2/12): Η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της προβληματισμένη - Τι θα ανακαλύψει

Παρασκευή σήμερα (2/12) και η κοινωνική δραματική σειρά του Open, «ΣτΟργή» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ και δίνει το παρών με ακόμη ένα επεισόδιο, αναφερόμενο στα παιδικά χρόνια του Σάκη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αλίκη φτάνει στο γραφείο της Γιατρού έχοντας μια μεγάλη γρατζουνιά στο χέρι της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν την έχει προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της… Καθώς ανατρέχει στο παρελθόν, εξιστορεί στη Γιατρό τη ζωή της με τη βίαιη μητέρα της. Όμως, όσο κι αν ανοιχτεί, υπάρχει ακόμα κάτι τρομερό που δεν μπορεί να βγάλει από μέσα της.

Αναλυτικά οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της «ΣτΟργής»

Επεισόδιο 11

«Μη με ξεχνάς». Ο Σάκης γυρίζει πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν προσπαθούσε να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι στο οποίο ήταν ανεπιθύμητος. Η μητριά του τον εκμεταλλεύεται και τον βάζει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ενώ τα ετεροθαλή αδέρφια του τον μισούν και δεν βλέπουν την ώρα να τον ξεφορτωθούν. Η μόνη που τον στηρίζει είναι η κατάκοιτη γιαγιά του, η Στέλλα.

Όταν πεθαίνει κι αυτή, ο μικρός Σάκης αποφασίζει να βγει στον δρόμο για να επιβιώσει. Στο μεταξύ, η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της πολύ σοβαρή. Έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψει τον βίαιο τρόπο με τον οποίο πέθανε η παρανοϊκή μητέρα της, αλλά και τη δική της συμμετοχή σε αυτόν.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Επεισόδιο 12

Η Δώρα εξιστορεί στη Γιατρό όσα μεσολάβησαν από το προηγούμενο ραντεβού της. Προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας της, ενώ στη ζωή της ζητάει να μπει μια γυναίκα από το παρελθόν, η Μάρθα. Ο Σάκης φτάνει στο γραφείο πιο κεφάτος, φέρνοντας μαζί του και το μπαγλαμαδάκι του. Όταν όμως θυμάται την περίοδο που ήταν ένα μικρό, άστεγο παιδάκι, που προσπαθούσε να επιβιώσει στον δρόμο, η σκέψη του ξαφνικά σκοτεινιάζει…