Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Σε απόγνωση οι τρεις πρωταγωνίστριες - Διλήμματα, ζήλια και πολλή πίεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Σε απόγνωση οι τρεις πρωταγωνίστριες - Διλήμματα, ζήλια και πολλή πίεση

Το MEGA αυτή τη χρονιά έχει καταφέρει να ανέβει πολύ ψηλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά που αγγίζει), καθώς πέρα από τις εκπομπές προβάλλει και πολλές σειρές οι οποίες έχουν "κερδίσει" το κοινό και έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία. Μία από αυτές είναι και το κωμικό σίριαλ Μαίρη Μαίρη Μαίρη που ήρθε για να "σπάσει" την μαυρίλα της ενημέρωσης και να αλλάξει τα δεδομένα.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τις τρεις πρωταγωνίστριες να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες με τους συντρόφους τους, καθώς θα προκύψουν πολλά ερωτικά διλλήματα, ζήλιες και τσακωμοί. Μη χάσετε τις εξελίξεις!

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά του MEGA Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) και ενώ φαίνεται να έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά όμως γνωρίζει έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ακόμα ένα ερωτικό δίλημμα ξεκινά για εκείνη.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) από την άλλη πλευρά έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας με απαιτητικό ωράριο και ταυτόχρονα να φροντίζεις το σπίτι και την οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή όμως θέλει και να τον κάνει να ζηλέψει.

Τέλος, η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) πιέζεται από το επίμονο φλερτ του Στράτου (Γιάννης Αθητάκης). Νιώθει πως πρέπει να ξεκόψει μαζί του, προτού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, ενώ όταν γυρίζει σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την υστερία του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.