Τα καλύτερά μας χρόνια: "Αναταράξεις" στη Νάξο - Φτάνουν στο νησί οι...

Τι θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τα καλύτερά μας χρόνια:

Η σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια, είναι ένα από τα σίριαλ που έχουν "κεντρίσει" το ενδιαφέρον του κοινό αυτή τη χρονιά, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι φανερό στα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού (δείτε τα εδώ). Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη 6/12, έρχεται με νέο επεισόδιο για να καθηλώσει το κοινό.

Άλλοι κάνουν στροφή στην καριέρα, άλλοι καταφθάνουν στο νησί και άλλοι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Τι άλλο θα συμβεί στους πρωταγωνιστές; Μη χάσετε τις νέες εξελίξεις!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη 6/12 στα Καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ

Ο Άγγελος ορίζεται, από την οικογένεια, ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζής, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο, φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούριου παπά, του αδελφού Μάρκου ή αλλιώς «παπα-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης και η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ-Νίκο.

Τα αποτελέσματα των εισαγωγικών

Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος με τη σειρά του δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Στο μεταξύ ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.