Τρελό ποσό: Πόσα δίνει το Netflix για την σειρά Maestro

Το απόλυτο σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελό ποσό: Πόσα δίνει το Netflix για την σειρά Maestro

Η αλήθεια είναι πως του κόστισε πολλά (δείτε εδώ πόσο στοίχισε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη η σειρά Maestro) αλλά... θα τα πάρει πίσω εις διπλούν όπως φαίνεται! Όπως ήδη γνωρίζουμε το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένα ελληνική σειρά Maestro, που προβάλλεται φέτος μέσα από την συχνότητα του Mega.

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Ήδη το Netflix προσέθεσε στον κατάλογό του τη σειρά, αλλά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο κανένα επεισόδιο ενώ το Mega δημοσίευσε το δικό του reel για την επιτυχία της σειράς που προβάλλεται από τη συχνότητά του.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί της "Υπενθύμισης", έτσι ώστε να ενημερωθούν σχετικά όταν η σειρά θα είναι διαθέσιμη για προβολή. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην αγγλική έκδοση του Netflix, ο τίτλος της σειράς είναι "Maestro in Blue".

Πόσα δίνει το Netflix για την σειρά Maestro

Maestro από χρυσό

Με ένα ποσό που κυμαίνεται μέχρι και τις 40.000 ευρώ ανά επεισόδιο φέρεται να απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς «Maestro» το Netflix. Ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 2.318.570 ευρώ και το ποσό της επιδότησης από το ΕΚΟΜΕ προς την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ στα 927.428 ευρώ.