Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (5/12): Ο Σίμος έχει μεγάλη ανησυχία - Με τι σχετίζεται όμως και που πλέκεται η αστυνομία

Όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην σειρά της ΕΡΤ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (5/12): Ο Σίμος έχει μεγάλη ανησυχία - Με τι σχετίζεται όμως και που πλέκεται η αστυνομία
Σειρές 05.12.2022 08:52
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Καταιγιστικές θα είναι οι σημερινές (5/12) εξελίξεις για την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) με τον Κανέλλο να ανησυχεί, τον Θοδωρή να βάζει υπογραφές και την Σύλβια να έχει "όραμα".

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αγγέλα έχει καταλάβει ποιος ήταν το φάντασμα που βασάνισαν οι Πλατανιώτες το βράδυ της Αποκριάς, αλλά δέχεται να το «ξεχάσει» με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. Την ίδια ώρα, τα ξαδερφάκια δέχονται να υποθηκεύσουν το σπίτι του παππού τους στον Ανδρέου, παρόλο που ο Παναγής δεν συμφωνεί και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Αναλυτικά οι σημερινές (5/12) εξελίξεις για το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Επεισόδιο 66

Η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις. Η Κατερίνα, πάλι, έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού και προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Παναγή το θέμα της παρένθετης μητέρας, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός.

Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι πολύ θετικός και βάζει τις υπογραφές για την υποθήκη του σπιτιού, ενώ ο παπάς βάζει το χεράκι του και πείθει τη Βαλέρια να πληρώσει τον φόρο που της ζητάνε για τη βρύση.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος βάζει να ξαναδεί το βίντεο με τη «δίδυμη αδερφή» της Σουτζούκη στο στριπτιζάδικο, μιας και έχει όλο και περισσότερες απορίες, ενώ ο Σίμος έχει μια μεγάλη ανησυχία, ότι η αστυνομική αρχή του τόπου θα πάρει χαμπάρι πως τη δουλέψανε… ψιλό γαζί.

Τι θα δούμε την Τρίτη 6/12

Επεισόδιο 67

Η Μάρμω έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Καρμέλας, που απαιτεί από τον Κανέλλο να τη συλλάβει. Η Κατερίνα με τον Παναγή κλείνουν αεροπορικά για Ιταλία, αλλά η νονά της ιταλικής Μαφίας «στήνει» τον θάνατό της «α λα Βαγγέλας» και τους αποσυντονίζει. Η Βαλέρια παραδέχεται στην πεθερά της πως δεν είναι εpωτευμένη με τον Σάββα, κι εκείνη της θυμίζει τη συμφωνία που κάνανε. Ο Κανέλλος αρνείται να συλλάβει τη Μάρμω και ο διοικητής του τού παίρνει το σήμα και το όπλο. Ο άντρας της Αλίκης δεν είναι πια καραμπινιέρος και η Καρμέλα δεν χρειάζεται να ακυρώσει τον γάμο της εγγόνας της. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας «χαρίζει» τον συνεταιρισμό στις γυναίκες για τα μάτια της Φιλιώς. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι άντρες του χωριού, όταν το μάθουν;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός : «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου...» - Η σκηνή με Θοδώρα και Λευτέρη που θα φέρει συγκίνηση

Γη της ελιάς: «Τα λεφτά δεν ταιριάζουν σε όλους, ειδικά σε εσένα δεν πάνε καθόλου» - Η Ιουλία ξεφτιλίζει την Μυρτάλη

Share