Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό - Την δολοφονούν και πέφτει νεκρή...

Ο θάνατος που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό - Την δολοφονούν και πέφτει νεκρή...

Η σειρά Μαύρο Ρόδο, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και το σενάριο του επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα που σημειώνει - δείτε εδώ.

Μπορεί κεντρικοί πρωταγωνιστές να είναι ο Πέτρος και η Ελισάβετ, με τον παράνομο έρωτα τους να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος τους), ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι ιστορίες των υπολοίπων ρόλων.

Μάλιστα, σε λίγες ημέρες από το σημερινό 5/12 επεισόδιο, όπου ο Πέτρος θα συναντηθεί με τον εραστή της γυναίκας του (δείτε εδώ τις εξελίξεις), θα δούμε ένα σκληρό φονικό. Θα δολοφονηθεί και θα πέσει νεκρή μια ηθοποιός που δεν έχει φταίξει σε τίποτα.

Ο Βίκος στα επόμενα επεισόδια θα γίνει δολοφόνος ενός προσώπου που θα κάνει τους τηλεθεατές να "λυγίσουν"

Μαύρο Ρόδο Βίκος δολοφόνος

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Αγγελική και ο Βίκος θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν από την μέση τον Θέμη, προκειμένου να ζήσει ελεύθερη τον έρωτα της, αλλά και να "σώσει" τα παιδιά της από την νύχτα. Μετά λοιπόν την έγκριση της, ο Βίκος θα στήσει την παγίδα θανάτου του αντιπάλου του που τόσο πολύ μισεί.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν και σχεδίαζαν

Ο Βίκος δεν είχε υπολογίσει τι θα έκανε αν το σχέδιο του δεν πήγαινε καλά. Ενώ ο στόχος είναι έτοιμος με σκοπό να αποτελειώσει μια και καλή τον Καστρινό, δεν βγήκε εκείνον... αλλά την κόρη του την Αλεξία και αδερφή του Πέτρου.

Μαύρο Ρόδο Αλεξία θάνατος

Ο θρήνος δεν θα αργήσει λοιπόν να ξεσπάσει το σπίτι της οικογένεια. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης σύμφωνα με το TV24, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;». Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Απαρηγόρητος είναι και ο Πέτρος που κλείνεται στο δωμάτιο της.

Ο Βίκος θα σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος, ενώ η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα...