«Ο Μανόλης θα κάνει μία πολύ παράτολμη κίνηση και...» - Η αποκάλυψη Κωτσοβούλου και Μαντζώρου για τον Σασμό

Τα spoils που έδωσαν οι 2 ηθοποιοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Μανόλης θα κάνει μία πολύ παράτολμη κίνηση και...» - Η αποκάλυψη Κωτσοβούλου και Μαντζώρου για τον Σασμό

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5/12 η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος οι οποίοι φυσικά μίλησαν για την σειρά που πρωταγωνιστούν, τον Σασμό (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις).

Ο τηλεοπτικός Παντελής και η σύζυγός του Άννα μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση όπως τους θέλει το σενάριο, καθώς το ζευγάρι διαφωνεί για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους, Θοδώρα και Μανόλη και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την κόρη τους η οποία πήρε την απόφαση να πάει να ζήσει με τον Λευτέρη Ορφανό.

Οι αποκαλύψεις Μαντζώρου - Κωτσοβούλου για τον Σασμό

«Θα έρθει ρήξη στο ζευγάρι. Είμαστε στο σημείο που έφυγε η Θοδώρα από το σπίτι μας – με τον πατέρα της που είναι αγροίκος αλλά καλός . Η Άννα το πήρε και δεν της αρέσει και θα έχουν μία πάρα πολύ ισχυρή ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Η Άννα θα δυναμώσει τον χαρακτήρα της και σαν σύντροφος και σαν μάνα.

Ο Παντελής και ο Μανόλης θα έρθουν κοντά. Ο Παντελής θα χτίσει μία γέφυρα ώστε να καταλάβει τον γιο του και θα καταλάβει ότι ο τρόπος που επιθυμούσε να τον σκληραγωγήσει για να βγει στη ζωή είναι μία δική του φοβία και όχι του Μανόλη.

Για να ενώσει την οικογένειά του που θα περάσει μία πολύ μεγάλη ρήξη ο Μανόλης θα κάνει μία πολύ παράτολμη κίνηση και ενδεχομένως ο Ευθύμης να τον κρατά στο χέρι».

Στην ερώτηση αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν και οι 2 ηθοποιοί ήταν πολύ θετικοί, με τον Στάθη Μαντζώρο να τονίζει πως δεν θα μπορούσε να πει όχι σε μία τέτοια προοπτική γιατί αλλιώς θα έχανε μία νέα πολύ δεμένη οικογένεια που έχει αποκτήσει.