Τα καλύτερα μας χρόνια(6/12): Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης κι η Ελπίδα

Όλες οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(facebook )
(facebook )

Τρίτη σήμερα (06/12) και η τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» (δείτε πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ και υπόσχονται πολλά στους τηλεθεατές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ενόψει των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο, η παρέα του Άγγελου βλέπει ξανά και ξανά τη «Γρανίτα από λεμόνι» στο σινέ «Στέλλα». Εκεί ο Άγγελος έχει μια περίεργη συνάντηση με τον Μανιά, ο οποίος -όπως φαίνεται- έχει βλέψεις για τη γειτονιά.

Αναλυτικά οι σημερινές 06/12 εξελίξεις στα «Καλύτερα μας Χρόνια»

Επεισόδιο 62

«Ο Μικρός Αδελφός»

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζής, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου ή αλλιώς «παπα-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης κι η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο.

Το επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 63

«Ελύτη σαν κι εμένανε δε θα ξαναγαπήσεις»

Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους