Μαύρο Ρόδο (6/12): Πεθαίνει από σφαίρα - Απόψε το τραγικό του τέλος...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (6/12): Πεθαίνει από σφαίρα - Απόψε το τραγικό του τέλος...

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις του Μαύρου Ρόδου, με αποκορύφωμα απόψε που εκτός το ότι θα δούμε ένα τραγικό τέλος πρωταγωνιστή, αφού θα τον σκοτώσουν, ο Πέτρος θα συλληφθεί μετά την προσπάθεια του να δει την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως έχουμε και το μεγάλο φινάλε της σειράς πριν καν προβληθεί στην τηλεόραση - διαβάστε το αναλυτικά.

Οι σημερινές 6/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 34

Οταν μετά από ώρες θα δει ο Πέτρος τη μητέρα του αγκαλιά με τον μεγαλύτερο εχθρό του πατέρα του, μετά το αρχικό σοκ θα κυριευτεί από θυμό. «Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν;», πάει επιθετικά προς το μέρος του και η Αγγελική τα χάνει: «Πέτρο, τι κάνεις εδώ; Με παρακολουθείς;», του λέει. «Αυτό σε νοιάζει; Ή ότι κερατώνεις τον μπαμπά με αυτόν εδώ;», της απαντάει.

Η Αγγελική προσπαθεί να του κόψει τη φόρα: «Πέτρο, άσε με να σου εξηγήσω», πάει να πει και εκείνος στρέφεται στον Βίκο: «Να μου εξηγήσεις τι; Πόσο ξεφτίλας είσαι, ρε; Με τέτοια φθηνά κόλπα πας να παγιδεύσεις τον πατέρα μου χρησιμοποιώντας τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του; Δεν ντρέπεσαι; Τι παραμύθι της πούλησες; Αν το μάθει ο πατέρας μου...», αρχίζει να λέει και ο Βίκος προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Πέτρο, ηρέμησε να μιλήσουμε».

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις εβδομάδας 4 με 7/12

«Τι να μιλήσουμε, ρε ξεφτίλα; Να πούμε τι;», του φωνάζει και του επιτίθεται. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της και του εραστή της. Ανθρωποι από το ξενοδοχείο επεμβαίνουν και τους χωρίζουν και η Αγγελική παίρνει τον γιο της και φεύγει. «Πάμε να φύγουμε και θα σου τα εξηγήσω όλα. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;», τον μαλώνει και εκείνος της απαντάει: «Δεν μας παρατάς, ρε μάνα, που θέλεις να βγεις κι από πάνω! Για να εκδικηθείς τον μπαμπά έμπλεξες με τον μεγαλύτερο εχθρό του! Εχω χάσει πάσα ιδέα για όλους σας πια».

Η ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της και δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της.

Στο μεταξύ, ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του και θα βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ζαμάφτας πέφτει νεκρός! Ποιος όμως είναι εκείνος που τον σκότωσε; Το θέμα τώρα για όλους είναι αν θα φωνάξουν την αστυνομία ή αν θα θάψουν το πτώμα.

Η ηγουμένη θορυβείται από όσα της λέει η Κασσιανή και συναντάει την Ελισάβετ. Εκείνη είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής κι απόψε το βράδυ.

Θρήνος για τον Πέτρο

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Αγγελική και ο Βίκος θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν από την μέση τον Θέμη, προκειμένου να ζήσει ελεύθερη τον έρωτα της, αλλά και να "σώσει" τα παιδιά της από την νύχτα. Μετά λοιπόν την έγκριση της, ο Βίκος θα στήσει την παγίδα θανάτου του αντιπάλου του που τόσο πολύ μισεί.

Ο Βίκος δεν είχε υπολογίσει τι θα έκανε αν το σχέδιο του δεν πήγαινε καλά. Ενώ ο στόχος είναι έτοιμος με σκοπό να αποτελειώσει μια και καλή τον Καστρινό, δεν βγήκε εκείνον... αλλά την κόρη του την Αλεξία και αδερφή του Πέτρου.

Μαύρο Ρόδο Αλεξία θάνατος

Ο θρήνος δεν θα αργήσει λοιπόν να ξεσπάσει το σπίτι της οικογένεια. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης σύμφωνα με το TV24, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;». Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Απαρηγόρητος είναι και ο Πέτρος που κλείνεται στο δωμάτιο της.

Ο Βίκος θα σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος, ενώ η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα...