Σασμός: Δείτε το πριν προβληθεί στην τηλεόραση - «Τίποτα δε μένει κρυφό σε εμάς, να το θυμάσαι»

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Δείτε το πριν προβληθεί στην τηλεόραση - «Τίποτα δε μένει κρυφό σε εμάς, να το θυμάσαι»

Μετά και το σημερινό 7/12 επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα συμβεί), ο χρόνος μετράει αντίστροφα όπως αναφέρει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο ρεπορτάζ του TiViSirial για την σειρά Σασμός. Μπορεί ο Βαγγέλης να βρέθηκε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του Σταύρο, όμως δεν θα αργήσει να μπλέξει και πάλι με τον υπόκοσμο, δανειζόμενος από αυτούς υπέρογκα ποσά που δεν θα μπορεί να εξοφλήσει.

Τα μπλεξίματα του Βαγγέλη στα Γιάννενα είναι γνωστά σε όλους και κυρίως στον αδελφό του. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν άκουσε τον Σταύρο να παραληρεί από τα προβλήματα του με την Αργυρώ, αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει.

Τι θα ακολουθήσει στον Σασμό

Ο Βαγγέλης βρέθηκε μακριά από τα προβλήματά του, όμως σύντομα δημιούργησε καινούρια. Κατά την παραμονή του στην Κρήτη, όπως είδαμε, ήρθε μοιραία σε επαφή με νονούς της νύχτας, οι οποίοι υπάγονται στις επιχειρήσεις του Ευθύμη Φαρμάκη και δέχτηκε να μοιραστεί μαζί τους μια παρτίδα πόκερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και όσο κέρδιζε είχε ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη, όμως ήρθε και η στιγμή που όχι μόνο έχασε αυτά που είχε κερδίσει αλλά άρχισε και να χρωστάει. Όπως λοιπόν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ένα υπέρογκο ποσό το οποίο αυξανόταν μέρα με τη μέρα, θα κάνει τους άντρες του Φαρμάκη να τον ψάξουν και φυσικά να τον απειλήσουν με ένα όπλο ακουμπισμένο στον κρόταφό του. «Θα δώσεις τα φράγκα ή θέλεις να σε βρουν στα βράχια της Κρήτης; Ξέρουμε από πού ήρθες αλλά και το παρελθόν σου. Τίποτα δεν μένει κρυφό σε εμάς, να το θυμάσαι», θα του πουν και εκείνος θα τους διαβεβαιώσει πως θα βρει τα χρήματα το συντομότερο δυνατό. Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να αντιληφθεί την κατρακύλα στην οποία πέφτει ξανά ο αδελφός του και παρά τα προβλήματά του με την Αργυρώ, θα σπεύσει να τον βοηθήσει.

Πεθαίνει ο Σταύρος στον Σασμό

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος θα θελήσει να μπει «μπροστά» στα μπλεξίματα του Βαγγέλη. Αυτό όμως που σίγουρα αγνοεί, είναι πως στην Κρήτη και πολύ περισσότερο στις επιχειρήσεις του Ευθύμη, κανείς δεν φαίνεται να αστειεύεται. «Θέλουμε τα λεφτά του και τα θέλουμε τώρα! Εσένα γιατί σε έστειλε; Για διαπραγματεύσεις; Ξέρεις αλήθεια πόσα μας χρωστά ο αδελφούλης σου, που τρέχεις να τον υπερασπιστείς;», τον ρωτάνε και αφού ο Σταύρος δεν έχει τι να απαντήσει, συνεχίζουν:

«Ο αριθμός είναι πενταψήφιος και καλά θα κάνεις να τα βρεις το συντομότερο δυνατό. Αλλιώς κινδυνεύετε και οι δύο», του μηνύουν. Ο Σταύρος όμως δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό μέγεθος που του ζητάνε και θα βρεθεί σε απόγνωση. Στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει μείνει ένα μικρό ποσό, ενώ δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο για να ζητήσει βοήθεια. Παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσει να τους αντιμετωπίσει πηγαίνοντάς τους το μικρό ποσό που έχει στη διάθεσή του. Οταν εκείνοι διαπιστώσουν ότι τα χρήματα που τους δίνει δεν αντιστοιχούν στα χρωστούμενα, η ζωή του θα κινδυνεύσει πραγματικά. Πηγές αναφέρουν πως ο άντρας της Αργυρώς θα αποτελέσει μια παράπλευρη απώλεια στα προβλήματα του Βαγγέλη. Το νήμα της ζωής τού Σταύρου θα κοπεί απότομα, βυθίζοντας όλους σε πένθος. Ο άδικος χαμός του θα κλονίσει σίγουρα την Αργυρώ και την οικογένειά της...