Έρωτας Φυγάς (8/12): Το δόλιο πλάνο της Μαργέτας για να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (8/12): Το δόλιο πλάνο της Μαργέτας για να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και η Μαργέτα, στην προσπάθειά της να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή δε θα διστάσει να φορτώσει τον φόνο σε κάποιον άλλον.

Τι θα δούμε σήμερα (8/12) στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα ψάχνει τρόπο να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή. Έτσι κάνει μια πρόταση στον Στρατή: «Θα πεις ότι εσύ έκανες τον φόνο του Ζαφείρη. Θα μπεις στη θέση του Ιάσονα στη φυλακή κι εγώ θα σε ανταμείψω αδρά. Θα έχεις από μένα ένα κτήμα με σπίτι και δικιά του λιμνούλα στο Νέο Κιάρι…», του προτείνει.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος περιμένει την Ευγενία για τραπέζι στο σπίτι του και θέλει να είναι όλα τέλεια, ενώ η Ελπίδα κλειδώνει την Άννα στο δωμάτιό της. Όμως εκείνη καταφέρνει να το σκάσει με τον Νικόλα.

Τι θα δούμε αύριο (9/12)

Η Μαργέτα πείθει τον Στρατή να φορτωθεί τον φόνο του Ζαφείρη και να μπει αυτός φυλακή στη θέση του Ιάσoνα. Αυτός δέχεται λόγω της δωρεάς. Αλλά ο Ιάσονας ούτε που να τ’ ακούσει. «Είμαι αθώος. Πόσες φορές θα σου το πω; Δεν δέχομαι κανείς να πάρει τη θέση μου εδώ μέσα και να υπάρχει αμφιβολία για την αθωότητά μου», της επαναλαμβάνει. Το ότι είναι πράγματι αθώος το ανακαλύπτει ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκει και τον δολοφόνο. Ετσι ο Ιάσονας αποφυλακίζεται. Η αποφυλάκιση όμως θα τον οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μαργέτα. Κι έτσι θα ο Ιάσονας θα φύγει από το σπίτι, μαζί με την Αλεξάνδρα και το μωρό.