Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Σοκ στον Σασμό: Αυτή είναι η αρχή του τέλους - Νεκρός ο Μαθιός για τον Αστέρη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Σοκ στον Σασμό: Αυτή είναι η αρχή του τέλους - Νεκρός ο Μαθιός για τον Αστέρη!
Σειρές 09.12.2022 07:53
Από Youweekly Team

Μπορεί πριν από λίγες ώρες να κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Σασμός θα παγώσει στον ALPHA (δείτε εδώ πως και γιατί) αλλά εμείς δεν μπορούμε να μην σας μεταφέρουμε όλα όσα έχουμε μάθει για την συνταρακτική συνέχεια της σειράς.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο Tv24 αναφέρει πως έρχονται τα χειρότερα για τον Μαθιό και τον Αστέρη. Η αδερφική αυτή σχέση γκρεμίζεται κι αυτό σίγουρα είναι η αρχή του τέλους...

Τι θα συμβεί μεταξύ Μαθιού και Αστέρη στα επόμενα επεισόδια του Σασμού

Ο Τόλης βασανίζεται. Από τη στιγμή που διάβασε το γράμμα του Κώστα, το οποίο αναφέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Ηδη το κοινό είδε την απελπισμένη του προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι εκείνη η μέρα ήταν η μέρα του γάμου, έκανε ένα βήμα πίσω και ανέβαλε αυτό που τόσο πολύ ήθελε να βγάλει από μέσα του.

Ομως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Αιμιλία γνωρίζοντας πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του προκειμένου όταν συνεργαστεί με την αστυνομία, να βρίσκεται σε ουδέτερο περιβάλλον για να μην κινδυνεύσει. Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ο Τόλης δεν θα αργήσει να βρεθεί εκτός φυλακών. Μόνο ο ίδιος όμως θα γνωρίζει το βάρος που κουβαλάει στην τσέπη του. Το γράμμα που του άφησε ο Κώστας.

Ο φίλος του Αστέρη δεν θα παραλείψει να βρεθεί στην Ανω Ποριά για να δει τον κολλητό του φίλο, μετά από καιρό. Εννοείται πως ο Αστέρης θα τον καλοδεχτεί, παρά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή, καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει ισχυρό δέσιμο όσο βρίσκονταν στη φυλακή. Μια φιλία που δοκιμάστηκε αλλά άντεξε στον χρόνο, παρόλο που οι συνθήκες μεταξύ τους ήταν πάντα αντίξοες. «Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα απλά να σε δω. Ηθελα και να συζητήσουμε κάτι που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα», θα πει στον πρώην συγκάτοικό του σε μια από τις συναντήσεις τους και ο Αστέρης θα αναρωτηθεί τι απασχολεί τον φίλο του. Σίγουρα όμως δεν θα πηγαίνει ο νους του στο μεγάλο του μυστικό, ενώ και ο Τόλης από τη μεριά του δεν θα μπορεί να αποκαλύψει όσα τον απασχολούν.

Ούτε φυσικά η Στέλλα θα είναι σε θέση να του αποσπάσει κάποιες πληροφορίες όταν τον καλέσει στο γραφείο της για να μιλήσουν για τη δολοφονία του Κώστα. Και σε αυτή την περίπτωση, ο Τόλης δεν θα ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή ακόμα περισσότερο αν πρέπει να εμπιστευτεί τα λόγια του Κώστα που παραμένουν τυπωμένα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού. «Σε κάλεσα εδώ, Τόλη, γιατί είμαι σίγουρη πως ο Κώστας κάτι έκρυβε. Καιρό πριν τον θάνατό του είχε ζητήσει την Ασπα να της μιλήσει για κάτι εμπιστευτικά, όπως αναφέρει και ο δικηγόρος του, όμως εκείνη δεν πήγε ποτέ. Αν ξέρεις λοιπόν κάτι, καλύτερα να μιλήσεις τώρα», του λέει αλλά και πάλι ο άντρας απέναντί της δεν ανοίγει το στόμα του.

Την αποκάλυψη θα κάνει πολύ καιρό αργότερα στον Αστέρη, ο οποίος και θα κλονιστεί βαθιά. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως η αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή θα οπλίσει το χέρι του μικρού γιου της Καλλιόπης εναντίον του μεγαλύτερου, που τόσο καιρό δεν είχε φανερώσει τίποτα σε εκείνον. Και αυτή θα είναι η αρχή του τέλους...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές - Σάλος με την επική γκάφα στον Σασμό του ALPHA

Σασμός: Παύλος και Αιμιλία κάνουν έρωτα - «Εδώ είναι το σπίτι σου»

Share