Γη της Ελιάς (9/12): «Τόσο ξεφτιλισμένη; Να μου...» - Η σκηνή με την Βασιλική θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (9/12): «Τόσο ξεφτιλισμένη; Να μου...» - Η σκηνή με την Βασιλική θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές

Το αποψινό 9/12 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς θα είναι γεμάτο ανατροπές. Θα έχει μια απιστία, έναν οριστικό χωρισμό, ένα καβγά δυνατό, αλλά και ένα ασύλληπτο ξέσπασμα της Βασιλικής προς την ξαδέρφη της που "ρίχτηκε" στον Φίλιππο.

Βέβαια, μόνο δυο άτομα είναι εκείνα που γνωρίζουν στην πραγματικότητα ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Φίλιππο και την Ειρήνη - δείτε εδώ.

Οι σημερινές 9/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 65

Η Μυρτάλη κάνει μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική.

Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια. Με τον Νίκο Γαλανό.

Θα τον απατήσει και θα την πιάσει στα πράσα

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Την ίδια στιγμή η Ιουλία αρχίζει να λέει ένα σωρό ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για λίγο, καθώς αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια. Σε μια από τις κρυφές συναντήσεις τους, ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα και κάνουν μια συζήτηση για το μέλλον: «Ιουλία, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μίλησέ του ξεκάθαρα και χώρισε να μείνουμε μαζί. Σου το έχω ξαναπεί», της λέει.

Γη της ελιάς αποκλειστικό το τέλος ιουλίας και κουράκου

Ωστόσο η Ιουλία έχει διαφορετική άποψη: «Στάθη μου, αυτό δεν γίνεται τη συγκεκριμένη στιγμή. Κάνε υπομονή, θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν πρέπει να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μη γίνουμε αντικείμενο σχολιασμού και κάνουμε κακό στην εικόνα του Ισίδωρου», του απαντάει. Η συζήτηση σταματάει εκεί, αλλά όχι και οι κρυφές τους συναντήσεις. Οι δυο τους συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού.

Οι συχνές απουσίες της Ιουλίας φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες από τον Κουράκο, ο οποίος αρχίζει πλέον να είναι σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει. Ωστόσο η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Λίγο αργότερα ο Γιώργης μην αντέχοντας πλέον αυτή την κατάσταση, όχι μόνο αποφασίζει να χωρίσει με την Ιουλία, αλλά και να της δώσει ένα καλό μάθημα για την απιστία της.

Ο πληγωμένος του εγωισμός τον οδηγεί να στήσει μια παγίδα και να την ξεμπροστιάσει. Ετσι, μετά από καιρό της λέει ότι πρέπει να φύγει εκτός Μάνης για μια δουλειά της υπηρεσίας του στην Αθήνα. Φυσικά ο Κουράκος δεν φεύγει ποτέ από την Αρεόπολη και παρακολουθεί κάθε κίνηση της Ιουλίας. Εκείνη, από τη άλλη, ξένοιαστη ότι ο Κουράκος λείπει, βρίσκεται με τον Στάθη και την κατάλληλη στιγμή ο Κουράκος μπουκάρει και τους πιάνει στα πράσα. Η κατάσταση ξεφεύγει και φυσικά το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Μόνο που δεν θα είναι βελούδινο, αφού η Ιουλία έχει πέσει στα μάτια όλων! Το φινάλε της σχέσης του θα είναι δραματικό και περισσότερο για την Ιουλία, η οποία αργότερα θα καταλάβει ότι ούτε και ο Γιώργης ήταν ο άμεμπτος σύζυγος!