Η Δική μας Οικογένεια (9/12): Η Καίτη Φεύγει από το σπίτι της - Όλοι τσακώνονται με όλους

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Δική μας Οικογένεια (9/12): Η Καίτη Φεύγει από το σπίτι της - Όλοι τσακώνονται με όλους

Λίγες ώρες μετά τον Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις), ακολουθεί μία ακόμη σειρά στο κανάλι του OPEN με τίτλο "Η Δική μας Οικογένεια". Στο σημερινό (9/12) επεισόδιο, λοιπόν, έχει να γίνει χαμός! Ο Δημήτρης και η Νεφέλη τσακώνονται, η Καίτη φεύγει από το σπίτι της γιατί η μητέρα της είναι όλο καβγάδες με την Φανή και οι μόνοι που φαίνεται πως είναι καλά, είναι ο Παύλος και η Αλεξάνδρα, προς το παρόν τουλάχιστον.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (9/12) στην Δική μας Οικογένεια

Επεισόδιο 50

Ο Δημήτρης είναι έξαλλος με τη Νεφέλη που το έσκασε μέσα στο βράδυ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η αγωνία όλων κορυφώνεται και η Αγγελική φτάνει κι αυτή στο σπίτι των Μακρή γεμάτη ανησυχία για την κόρη της και για το πού μπορεί να είναι. Η Νεφέλη έχει πάει να βρει τον Στέφανο ο οποίος έχει ραντεβού με την Πέρσα αλλά ευτυχώς πείθει την Νεφέλη να την γυρίσει στο σπίτι.

Η ένταση μεταξύ του Δημήτρη και της Νεφέλης όταν γυρίζει, είναι μεγάλη. Η Νεφέλη αντιδρά στις απαγορεύσεις του Δημήτρη αλλά κι εκείνος είναι η πρώτη φορά που δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Δεν είναι οι μόνοι όμως που βιώνουν ένταση στη σχέση τους. Η Καίτη πηγαίνει να κοιμηθεί στον Ορέστη γιατί δεν αντέχει να τσακώνεται συνέχεια με τη μητέρα της, τη Φανή.

Οι μόνοι που δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά είναι η Αλεξάνδρα με τον Παύλο. Περνούν ένα χαλαρό οικογενειακό βράδυ βλέποντας ταινία μαζί με την κόρη τους, κάτι που κάνει την Αλεξάνδρα να τρέφει ξανά μάταιες ελπίδες για επανασύνδεση.