Τα Νούμερα (9/12): "Ταραχή" στο σπίτι του Φοίβου - Ο καλεσμένος που θα προκαλέσει αρκετά

Όλα και όσοι θα δούμε σήμερα στην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ert.gr)
(ert.gr)

Παρασκευή (9/12) σήμερα και η ΕΡΤ, έρχεται με ένα ακόμη ανατρεπτικό και χιουμοριστικό επεισόδιο με «Τα Νούμερα» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση). Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έpωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα (δείτε εδώ αποσπάσματα) και όλη την αντροπαρέα από τη «Μάντρα».

Αναλυτικά οι σημερινές 9/12 εξελίξεις στην σειρά «Τα Νούμερα»

Επεισόδιο 12

«Ταραχή» Ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν τού δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα», καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του.

Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις -και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τελευταίος, όμως, κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν.

Εν τω μεταξύ, η Έλσα παρουσιάζει στην Αντιγόνη τα παιδιά της -και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης, με βοηθό τον Ζερόμ Καλούτα, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη με την Κίρμπυ μπουκάρουν στο γραφείο τελετών (που χρησιμεύει ως «βιτρίνα) του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

Τι θα δούμε στο επόμενο γιορτινό επεισόδιο 23/12

Επεισόδιο 13

Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωες μας έχουν χάσει οριστικά την «Μάντρα». Ο μαφιόζος Μεμάς που τη διαχειρίζεται, την έχει μεταμορφώσει σε «Χάντρα» και έχει βάλει ως κεντρικούς καλλιτέχνες τον νεαρό τράπερ «SHITBOY» και την την ερωμένη του, λαϊκοδημοτική ντίβα «Λίτσα Μάκκα».

Πως θα πάει όλο αυτό; Θα το αφήσουν έτσι οι ήρωες;