Μαίρη Μαίρη Μαίρη (9/12): Ο Στράτος την φλερτάρει ασύστολα - Ο άντρας της την περιμένει μέσα στην υστερία

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (9/12): Ο Στράτος την φλερτάρει ασύστολα - Ο άντρας της την περιμένει μέσα στην υστερία

Ο κακός χαμός θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη, που θα προβληθεί την Παρασκευή 9/12 το βράδυ, καθώς και οι τρεις πρωταγωνίστριες βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η Μαίρη που υποδύεται η Κατερίνα Ζαρίφη, για παράδειγμα, δεν ξέρει τι να κάνει με τον Στράτο, ο οποίος την φλερτάρει ασύστολα ενώ εκείνη είναι παντρεμένη (δείτε εδώ με ποιον είναι ερωτευμένη στην πραγματική ζωή).

Οι σημερινές (9/12) εξελίξεις στη σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) και ενώ φαίνεται να έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά όμως γνωρίζει έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ακόμα ένα ερωτικό δίλημμα ξεκινά για εκείνη.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) από την άλλη πλευρά έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας με απαιτητικό ωράριο και ταυτόχρονα να φροντίζεις το σπίτι και την οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή όμως θέλει και να τον κάνει να ζηλέψει.

Τέλος, η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) πιέζεται από το επίμονο φλερτ του Στράτου (Γιάννης Αθητάκης). Νιώθει πως πρέπει να ξεκόψει μαζί του, προτού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, ενώ όταν γυρίζει σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την υστερία του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.

Οι αντιδράσεις του κοινού για τον Τσιμιτσέλη, την Λάμη και την Λασκαράκη στη σειρά

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η οποία έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα επεισόδια "σκίζει" σε τηλεθέαση (δείτε τα νούμερα του Σαββάτου). Στο χθεσινό 15/10 λοιπόν επεισόδιο λοιπόν, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά

Γιάννης Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη