Σασμός: «Θα γίνω σκιά σας...» - Η σκηνή της επίθεσης του Σταύρου στη Μαρίνα που θα καθηλώσει το κοινό

Έχει να γίνει ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Θα γίνω σκιά σας...» - Η σκηνή της επίθεσης του Σταύρου στη Μαρίνα που θα καθηλώσει το κοινό

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων είναι εξαιρετικά έκρυθμη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός». Ο Σταύρος και η απόφασή του να διεκδικήσει το παιδί της Αργυρώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο τελευταία (δείτε εδώ πώς σχολίασε την κίνησή του αυτή το Twitter) και έτσι δε θα διστάσει να έρθει αντιμέτωπος ακόμα και με τη Μαρίνα, η οποία τον στήριξε από την πρώτη στιγμή.

Ο Σταύρος τα βάζει μαζί της και τη θεωρεί ηθικό αυτουργό για την καταστροφή της οικογένειάς του. «Είσαι με τα καλά σου, αγόρι μου; Σου έδωσα ποτέ εγώ το δικαίωμα να πιστεύεις ότι κάνω πλάτες στην Αργυρώ να είναι με τον Αστέρη; Αυτή την εντύπωση σου έχω δώσει από τότε που μας γνώρισες στα Γιάννενα;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντά πως η κόρη της από εκείνη μόνο θα ζητούσε βοήθεια για να πηγαίνει να τον βλέπει, αφού όλοι οι άλλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη σε ό,τι αφορά στον πρώην της.

Σταύρος Μαρίνα Σασμός

Μεγάλη επίθεση του Σταύρου στη Μαρίνα στον Σασμό

«Είμαι η πρώτη που επέμενε να μη διαλύσει την οικογένειά της, η πρώτη που της έλεγα να αφήσει πίσω το παρελθόν και να αφοσιωθεί στον Πέτρο και σε σένα και μου το ξεπληρώνεις με αυτόν τον τρόπο; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όσα ξεστομίζεις και την επόμενη φορά πριν ανοίξεις το στόμα σου, καλό θα ήταν να διασταυρώνεις αυτά που θες να μας πεις γιατί αδικείς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό», του απαντά, όμως εκείνος δεν σταματά να την κατηγορεί.

«Θέλεις να μου στερήσεις το παιδί μου. Φοβάμαι όμως ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι. Αγαπάω όσο τίποτα αυτό το πλάσμα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τον πάρει από τη ζωή μου. Θα με βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Θα γίνω η σκιά σας μέχρι να πάρω εγώ την επιμέλειά του. Αλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που ξενοκοιμήθηκε για να πρέπει να φύγω από τη ζωή του», της λέει στο τέλος και η Μαρίνα καταλαβαίνει την πίκρα που έχει γεμίσει την ψυχή του.