Μια νύχτα του Αυγούστου(11/12): Ο Μανώλης βλέπει την ζωή του πάλι άδεια - Πως θα το αντιμετωπίσει

Όλα όσα θα δούμε σήμερ αστην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ert.gr)
(ert.gr)

Κυριακή 11/12 σήμερα και η τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) είναι εδώ με ένα επεισόδιο "φωτιά" αν σκεφτεί κανεις τι θα συμβεί. Η αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού από σημαντικά πρόσωπα της σειράς, η σύνδεση του με το παρελθόν ενός ήρωα και η νοσταγλία σε κάτι παλιό.

Αναλυτικά οι σημερινές 11/12 εξελίξει στην σειρά «Μια νύχτα του Αυηούστου»

Επεισόδιο 11

Η ζωή του Μανώλη δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά, μέχρι που η Αγάθη και η Γιώτα τον παρακινούν να ψάξει τη Ρηνιώ. Στην πανσιόν καταφτάνει μια μυστηριώδης ένοικος.

Δύο χρόνια μετά. Ο Μανώλης βλέπει τη ζωή του και πάλι άδεια και αρχίζει να νοσταλγεί τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα, σαν μια οικογένεια που έχασε. Η σκέψη του γυρνά συνεχώς σε εκείνες, ενώ βρίσκει βαρετά όλα όσα καταπιάνεται. Δεν τολμά ωστόσο να τις αναζητήσει ξανά, θεωρώντας πως θα τον έχουν ξεχάσει. Την ίδια στιγμή, η Αγάθη και η Γιώτα, γνωρίζοντας ένα μεγάλο μυστικό της Ρηνιώς, παρακινούν τον Μανώλη να την ψάξει, ειδικά τώρα, που η Ρηνιώ τον έχει ανάγκη όσο ποτέ. Στο μεταξύ, μια καινούρια μυστηριώδης ένοικος, η Αμαλία, καταφθάνει στην πανσιόν της Αγάθης και όλα δείχνουν ότι συνδέεται με το παρελθόν του Σταύρου.

Ο Ανδρέας είναι διχασμένος

Παράλληλα, ο Αντρέας βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στον ψευτοϊερέα Χρόνη και στον αποκαλούμενο «σαμάνο» της φυλακής και πρέπει να διαλέξει ποιον από τους δύο θα υποστηρίξει, ενώ ο Σταθακάκης αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της γυναίκας του, της Κατερίνας, και του δεσμοφύλακα Βαγγέλη, και οργανώνει ένα αιματηρό σχέδιο. Ολα αυτά βέβαια μέχρι να ανακαλύψει το σχέδιό του ο Αντρέας και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.