«Αν αποκαλυφθεί αυτό, θα...» - Η αποκάλυψη της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό του ALPHA

Τι απάντησε για τον 3ο κύκλο της σειράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν αποκαλυφθεί αυτό, θα...» - Η αποκάλυψη της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό του ALPHA

Καλεσμένη στη εκπομπή της Super Κατερίνα στον ALPHA βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 12/12 η Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία υποδύεται την «Άσπα» στην σειρά «Σασμός» (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις).

Οι αποκαλύψεις της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό

Για το πώς κατάφερε να μπει στον ρόλο μια κακοποιημένης γυναίκες από τον σύζυγό της και απάντησε: «Προσπάθησα να μην το κρίνω και να μπω στη θέση της. Να καταλάβω την ενοχή που έχουν τα θύματα που θεωρούν ότι έχουν ευθύνη γι αυτό που τους συμβαίνει. Έτσι ήταν πιο εύκολο. Είχα λάβει κάποια μηνύματα στην αρχή που μου έλεγα ότι “δεν ήσουν Αγία κι εσύ. Γύρνα στον άντρα σου”. Μετά όμως που έστελναν να τον καταγγείλλω»

«Αν ήμουν στη θέση της Άσπας νομίζω θα είχα καταλάβει νωρίτερα αυτόν τον άνθρωπο. Το καμπανάκι μου θα είχε χτυπήσει νωρίτερα και φυσικά δεν θα ένιωθα ότι αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Τα θύματα το θεωρούν μεμονωμένο περιστατικό. Πρέπει να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή βίας.

Δεν είχα ιδιαίτερα παραπάνω κιλά, απλά εγώ το ένιωθα. Με το δικό μου το μυαλό ένιωθα ότι μπορεί ο ρόλος για τον οποίο πήγαινα, να μην ήθελε καμπύλες. Πρέπει να αποδεχόμαστε ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό».

Για το αν η Άσπα και ο Μύρωνας θα είναι μαζί στο μέλλον: «Μόλις της περάσουν λίγο τα νεύρα, γιατί με το πένθος έχει αλλάξει, ίσως έρθει ο Μύρωνας να την προσεγγίσει κι εκείνη να τον δει διαφορετικά. Σίγουρα για αρχή θα γίνουν καλοί φίλοι».

Για το αν θα μάθει ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης ήρθαν σε ερωτική επαφή: «Η ξαδέρφη μου επειδή με βλέπει θυμωμένη δεν νομίζω ότι θα της είναι εύκολο να μου πει κάτι τέτοιο. Αν τα βρούμε να βρει το θάρρος και να μου το πει. Είναι τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Τώρα θα αντιδρούσε πολύ άσχημα η Άσπα, αν την ακούσει λίγο και μαλακώσει θα πει οκ… Έχουν μέλλον ακόμα ο Σταύρος με την Αργυρώ, θα το διεκδικήσει το παιδί.

Στην Άσπα αγαπώ ότι είναι εργατικό κορίτσι, είναι μόνη της, τα καταφέρνει μόνη της και τη συμπονώ σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ καλή φίλη, ειλικρινής, δυναμική κι έχει χιούμορ».

Για το αν θα αποκαλυφθεί η δολοφονία του Στεφανή: «Αν αποκαλυφθεί αυτό θα πρέπει η ιστορία να πηγαίνει προς τη λύσης της. Δεν είναι κάτι που θα γίνει τώρα.

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος. Θα με έβρισκε σύμφωνα αν το σενάριο είχε να πει πράγματα. Αν εξαντληθεί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πάει 3η χρονιά. Αν είναι να κρατηθεί η ποιότητα καλώς, αλλιώς είναι λίγο επικίνδυνο»