Maestro: Τελευταίο επεισόδιο για γερά στομάχια - Η σκηνή με την Μαρία Καβογιάννη που θα τους ανατριχιάσει όλους

Έρχεται το τέλος και θα είναι συγκλονιστικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro: Τελευταίο επεισόδιο για γερά στομάχια - Η σκηνή με την Μαρία Καβογιάννη που θα τους ανατριχιάσει όλους

Το βράδυ της Πέμπτης 15/12 θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Μάλιστα, μετά το φινάλε θα είναι διαθέσιμη η σειρά και στο Netflix (δείτε την ημερομηνία).

Από τα πρώτα επεισόδια η σειρά κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κάτι που φαινόταν σε κάθε επεισόδιο με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε, όπως στο προτελευταίο επεισόδιο.

Με ένα ποσό που κυμαίνεται μέχρι και τις 40.000 ευρώ ανά επεισόδιο φέρεται να απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης. Ο προϋπολογισμός μάλιστατων επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 2.318.570 ευρώ και το ποσό της επιδότησης από το ΕΚΟΜΕ προς την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ στα 927.428 ευρώ.

Το φεστιβάλ ξεκινά. Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός για όλους...

Πρόκειται στις οθόνες μας να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές σκηνές και ερμηνείες, καθώς πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί με τεράστιο ταλέντο.

Δείτε επίσης και spoiler για την δεύτερη σεζόν της σειράς που ξεκινάει τα γυρίσματα της.

Οι δηλώσεις της Καβογιάννη για τις σκηνές με τους ξυλοδαρμούς

«Είναι ένας ρόλος πάρα πολύ πονεμένος. Έχουν υποστεί πολλοί άνθρωποι αυτή τη βία. Αυτό μας ενώνει. Μια, δύο φορές μου έτυχε να βρεθώ μια δύο γυναίκες, αγκαλιαστήκαμε, μου ζήτησαν να με αγκαλιάσουν και κλαίγαμε και οι δύο. Σαν να ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, μάλλον ήμουν τυχερή. Είναι θλιβερό όμως».

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο Maestro έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς.