Σασμός: Η Καλλιόπη ερωτεύεται - Εκείνος θα μείνει μόνος και η καπετάνισσα θα μπλεχτεί στα "δίχτυα" του

Ο κακός χαμός στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Μπορεί σήμερα (13/12) στον Σασμό να παρακολουθήσουμε έναν σοκαριστικό χωρισμό (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους), ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτας θα ανθίσει στο χωριό της Κρήτης και θα δημιουργηθούν δύο νέες σχέσεις στη σειρά.

Είναι γνωστό πως ο Παύλος Βρουλάκης από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την Αιμιλία, τον πρώτο του έρωτα, όταν επέστρεψε στο νησί, ένιωσε την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια γνωρίζοντας πως πλέον εκείνη έχει φτιάξει τη ζωή της με τον κολλητό του.

Με ποιον ερωτεύεται η Καλλιόπη στον Σασμό

Όμως, σε κάθε επεισόδιο οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, κάτι που σημαίνει πως η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει, ούτε από την πλευρά της Αιμιλίας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συγκρατηθούν και εν τέλει θα γίνουν ξανά ζευγάρι.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης
Facebook / Σασμός

Αυτό σημαίνει όμως, πως ο σύζυγος της Αιμιλίας, ο Δημήτρης θα μείνει ελεύθερος και έτσι θα ανοίξουν πολλές πόρτες για εκείνον. Ο ίδιος έχει ήδη μία πολύ καλή σχέση με την Καλλιόπη, η οποία είναι και πελάτισσά του ιατρείο του και φήμες θέλουν να αναπτύσσεται μεταξύ τους κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, διότι η καπετάνισσα προσπαθεί να διατηρήσει την τιμή και τη μνήμη του Βασίλη της καθαρή, όμως εάν το ειδύλλιο είναι δυνατό, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά του ALPHA

Εξαγριώθηκαν οι τηλεθεατές του ALPHA για άλλη μία φορά με ένα ακόμη επεισόδιο του Σασμού, καθώς μετά την γκάφα που σχολιάστηκε έντονα, ακολούθησε άλλη μία σκηνή χθες (12/12) η οποία δεν κράτησε όσο θα έπρεπε και αυτό ήταν που προκάλεσε τα "καυστικά" μηνύματα του κοινού στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης επισκέφτηκε την Αργυρώ στη δουλειά της και της είπε πως γνωρίζει για το πρόβλημα υγείας της, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψει πως αυτός είναι ο δότης του νεφρού της, αλλά η συνάντησή του κράτησα για λίγα δευτερόλεπτα αφήνοντας την αγωνία να κορυφωθεί μέχρι σήμερα το βράδυ (13/12).