Αυτή η νύχτα μένει (14/12): Η Ζέτα Καταρρέει - Ο Στρατής τη διώχνει από τη ζωή του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (14/12):  Η Ζέτα Καταρρέει - Ο Στρατής τη διώχνει από τη ζωή του

Η ζωή όλων στη σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' αναμένεται να πάρει άλλη τροπή στα επόμενα επεισόδια και ειδικά στο σημερινό (14/12), μιας και ο Στρατής ετοιμάζεται να κάνει μια ανακοίνωση στη Ζέτα, που σίγουρα δε θα την περιμένει και τη βάλει σε σκέψεις (δείτε εδώ, πως τα πάει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (14/12) επεισόδιο στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει. Και είναι οριστικός. «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, δεν έχει κανένα νόημα πια», της λέει. Στο μαγαζί, η Μυρτώ παθαίνει μεγάλο σοκ όταν βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει μέσα στο Όνειρο.

Η ζωή της κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον ίδιο και την οικογένειά τους και ο Χρήστος την κυνηγούσε με το αμάξι για να τη σταματήσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, το αμάξι φεύγει από τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!

Πίσω στο σήμερα, η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ η Βάσω συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή, ενώ η Φωτεινή λίγο πριν αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 19/12

Ο Αλέξανδρος υπογράφει τη νέα φυγή του ενώ τη Φωτεινή στοιχειώνει ασφυκτικά το παρελθόν και ο Δανιήλ σιωπά. Στο νέο βήμα της η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. Ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπερ-πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλλημα. Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος πλέκει μεθοδικά τον ιστό του.

Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη. Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή. Κι όλα αυτά ενώ η Ζέτα ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή, που δείχνει αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.

Αυτή η νύχτα μένει Μίλτος