«Φρόντισε να ξεμπερδεύεις με την...» - Φονικό σοκ στον Παράδεισο των κυριών;

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φρόντισε να ξεμπερδεύεις με την...» - Φονικό σοκ στον Παράδεισο των κυριών;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν στον «Παράδεισο των κυριών» (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση). Οι αποκαλύψεις που έρχονται πέφτουν σαν "βόμβα". Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας είναι μάλλον η Βικτώρια που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες.

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 51

Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση, ενώ ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν
κάνει το σωστό. Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας είναι μάλλον η Βικτώρια που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες και να την καλέσει στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Η Μιράντα δεν μπορεί να συνέλθει από την απόρριψή του Ντίνου και αφήνει τον θυμό της να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της, αφού συμπεριφέρεται εχθρικά απέναντί του.

Αυτή είναι η κόρη της Αμαλίας

Πριν 20 χρόνια ο Χρηστίδης πήρε το κοριτσάκι που γέννησε κρυφά απ’ όλους η Μιράντα (Μαρία). Η κοπέλα δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το μωρό της, παρότι ήταν αποτέλεσμα του βιασμού της από τον Χρηστίδη. Μάλιστα έχουμε δει και τη σκηνή όπου η Μιράντα κλαίει σπαρακτικά όταν πάει και της το παίρνει από την αγκαλιά της.

Η Αμαλία είναι κόρη του Χρηστίδη Παράδεισος των κυριών

Στη συνέχεια ο Χρηστίδης παίρνει το νεογέννητο κοριτσάκι και το πάει στο ίδρυμα της Βικτώριας. Η Βικτώρια συμμαχεί με τον Χρηστίδη και κρατάει το μυστικό του, κρατώντας τον από εκείνη τη μέρα και μετά συνέχεια στο χέρι. Ετσι τον χρησιμοποιεί για όλα της τα σκοτεινά σχέδια. Στο μεταξύ το κοριτσάκι το υιοθετεί ο Χριστόφορος με τη γυναίκα του, η οποία δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ο Χρηστίδης ωστόσο δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει το παιδί. Η Βικτώρια δεν του έχει πει την αλήθεια ότι η Αμαλία, η κόρη του Μπουραντά, είναι το παιδί του. Φυσικά ούτε και η Μιράντα δεν έχει καν διανοηθεί ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τη βλέπουμε συχνά να λέει ότι το παιδί της το εξαφάνισε ο Χρηστίδης και δεν θα μάθε ποτέ πού βρίσκεται, ενώ -ειρωνεία της τύχης!- η Μιράντα έχει την κόρη της συνεχώς κοντά της και δεν το ξέρει. Οπως επίσης δεν ξέρει ούτε η Αμαλία ότι δεν είναι παιδί του Μπουραντά και κανονική αδελφή του Αγη. Ολα αυτά όμως σιγά-σιγά θα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Από κάποιες τυχαίες συμπτώσεις, όπως αυτή με το σημάδι, θα αρχίζουν να εμφανίζονται και να συνδέουν αυτό το πάζλ που άλλαξε τη ζωή όλων!

Το πιο σοκαριστικό από όλα βέβαια είναι πως η Αμαλία μένει έγκυος από τον βιαστή της, τον Πάρη, και ο Ντίνος την χωρίζει! Δείτε εδώ όλο το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tv24!