Γη της Ελιάς (16/12): «Θέλω να κάνουμε τεστ στον Φίλιππο με την κόρη σου» - Ανατροπή απόψε!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (16/12):  «Θέλω να κάνουμε τεστ στον Φίλιππο με την κόρη σου» - Ανατροπή απόψε!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τη σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς η οποία πλέον προβάλλεται και Παρασκευή. Σήμερα 16/12 το επεισόδιο πρόκειται να είναι συγκλονιστικό και θα φέρει πολλές αντιδράσεις και συμφορές, ειδικά λίγο πριν μια... δολοφονία.

Να σημειωθεί πως το κανάλι αποφάσισε να την κρατήσει για μία εβδομάδα παραπάνω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λόγω της παύσης των εορτών και έτσι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου θα ρίξει αυλαία μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και το φινάλε πριν τις γιορτές αναμένεται να είναι απλά συγκλονιστικό.

Φυσικά σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι σειρές θα διακοπούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα (δείτε εδώ πότε σταματάει ο Σασμός) και θα επιστρέψουνε με το καλό το 2023. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν η επιστροφή αυτή θα γίνει άμεσα, ή αν τα κανάλι θα δώσουν λίγο χρόνο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Γη της Ελιάς φινάλε

Οι σημερινές 16/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Ο Κίμωνας, μετά την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό όμως δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Οταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, ενώ ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα νορβηγικά φιόρδ.

Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα και ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της: «Ευκαιρία να βρεθούμε μόνοι, έρχομαι να μείνουμε μαζί», της λέει. Στο μεταξύ η Χάιδω καλεί την Ασπασία: «Επειδή εγώ δεν πρόκειται να ησυχάσω, θέλω να κάνουμε τεστ και στον Φίλιππο με την κόρη σου», της τονίζει. «Μα, τι λες Χάιδω μου, δεν μπορεί να γίνει αυτό. Είπαμε ότι το ξεχνάμε», της απαντάει, αλλά παρά τις αντιρρήσεις της, η Χάιδω την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Τέλος, ο Μιχάλης ζητάει για μια ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.