Έρωτας Φυγάς (16/12): Η είδηση για τον γάμο του Μάρκου προκαλεί αναταραχές - Ποια θα καταρρεύσει και θα κάνει μια λάθος κίνηση

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (16/12): Η είδηση για τον γάμο του Μάρκου προκαλεί αναταραχές - Ποια θα καταρρεύσει και θα κάνει μια λάθος κίνηση

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα (16/12) οι εξελίξεις στην δραματική σειρά εποχής του Open, με πρωταγωνίστρια του επεισοδίου της Αλεξάνδρα. Η ηρωίδα μετά από κάποια όχι και τόσο για αυτήν ευχάριστα νέα και πάνω στην στεναχώρια της, θα κάνει μια λάθος κίνηση που μπορεί να την κοστίσει στο μέλλον.

Στο προηγούμενο επεισόδιο στο «Έρωτας Φυγάς» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), ο Ιάσωνας καταφέρνει να κάνει τη Μαργέτα να τους δεχτεί πίσω στο αρχοντικό. Ο Φίλιππος είναι σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση αλλά το κρατάει κρυφό από τον Ιάσωνα. Η Δήμητρα προσπαθώντας να βοηθήσει έρχεται σε ρήξη με την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία απορρίπτει την πρόταση γάμου του Μάρκου κι εκείνος αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του αλλά μια έκπληξη τους προλαβαίνει.

Αναλυτικά οι σημερινές 16/12 εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 64

Στην λέσχη είναι μαζεμένοι όλοι. Ιάσωνας, Αλεξάνδρα, Μάρκος και Ευγενία σε διαφορετικά τραπέζια. Ο πατέρας της Ευγενίας εισβάλει ξαφνικά και της ζητά ν’ αφήσει αυτόν τον πρώην κατάδικο.

Ο Μάρκος του λέει πως θα παντρευτούν. Αυτό κάνει την Αλεξάνδρα να καταρρεύσει και μέσα στην πίκρα της να πει στον Ιάσωνα πως το παιδί δεν είναι δικό του. Αυτός την απειλεί πως θα σκάψει τον τάφο και για τους τρεις τους και δεν πιστεύει τα λεγόμενά της.

Η Ευγενία μαθαίνει τυχαία στο νοσοκομείο για τη σχέση του Μάρκου με την Αλεξάνδρα και μαζί της το μαθαίνει κι όλη η περιοχή. Ο Ιάσωνας επιτίθεται στον Φίλιππο γιατί τον θεωρεί υπαίτιο για την αποκάλυψη αυτή.

Όλα όσα θα δούμε την Δευτέρα 19/12

Επεισόδιο 65

Ο Ιάσoνας χτυπάει τον Φίλιππο στα εγκαίνια μπροστά σε όλους. Ο Φίλιππος δεν καταλαβαίνει γιατί αλλά μετά τον επισκέπτεται ο Ιάσωνας στο σπίτι του και του αποκαλύπτει πως η Δήμητρα έχει μαρτυρήσει τον μυστικό της σχέσης του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Η Ευγενία φεύγει από το Κιάρι με άδεια. Ο Μάρκος την ψάχνει να της μιλήσει.

Η Χαρά επισκέπτεται μια φίλη της, τη Χρυσαυγή στη Λαμία και βρίσκει μέσα στο σπίτι της τον Μήτσο ζωντανό και εpωτευμένο ξανά… Η Χαρά του λέει πως δεν θα τον προδώσει φτάνει να ακολουθήσει το σχέδιο που θα του προτείνει. Ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάει να βρει την Ευγενία να μιλήσουνε αλλά μπλέκεται σε ένα καβγά και πυροβολεί έναν άντρα.

Η Μαργέτα σκέφτεται τρόπους για να ξελασπώσει το όνομα της οικογένειας. Προτείνει στον Ιάσωνα να δώσουν μια κοινή συνέντευξη με την Αλεξάνδρα στην εφημερίδα όπου η Αλεξάνδρα να παραδέχεται πως ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον έpωτά της για τον Ιάσωνα.