Μαίρη Μαίρη Μαίρη (16/12): Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος ηθοποιός

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (16/12): Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος ηθοποιός

Τα πάνω κάτω θα σημειωθούν για ακόμη μια φορά στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε 16/12 το βράδυ στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη, μέσα από την συχνότητα του Mega (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 16/12 εξελίξεις της Μαίρης Μαίρης Μαίρης

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Κι ενώ έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά από την ανάποδη: ξαφνικά γνωρίζει στο γραφείο έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης).

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας με απαιτητικό ωράριο και ταυτόχρονα να φροντίζεις το σπίτι και την οικογένειά σου.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Πιέζεται πολύ από το επίμονο φλερτ του Στράτου (Γιάννης Αθητάκης). Νιώθει πως πρέπει να ξεκόψει μαζί του, προτού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

Οι αντιδράσεις του κοινού για τον Τσιμιτσέλη, την Λάμη και την Λασκαράκη στη σειρά

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η οποία έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα επεισόδια "σκίζει" σε τηλεθέαση (δείτε τα νούμερα του Σαββάτου). Στο 15/10 λοιπόν επεισόδιο λοιπόν, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά

Γιάννης Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη