Αποκλειστικό: «Ο Χρηστίδης θα...» - Αποκάλυψη μεγατόνων για την συνέχεια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών

Η Ευαγγελία Συριοπούλου «έσπασε» την σιωπή της πρώτη φορά για την ηρωίδα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: «Ο Χρηστίδης θα...» - Αποκάλυψη μεγατόνων για την συνέχεια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δεν είναι μόνο ένα ταλαντούχο και φωτεινό πλάσμα, αλλά κι ένας προσγειωμένος άνθρωπος που πατάει γερά στα πόδια του και κάνει ουσιαστικά καλλιτεχνικά βήματα κρατώντας πάντοτε χαμηλό προφίλ. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών», στον ρόλο της Μιράντας, μιας γυναίκας με δύσκολο παρελθόν που έχει καταφέρει να σταθεί γερά στα πόδια της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24

Οι αποκαλύψεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Διαβάστε επίσης: Σοκ - Ποια αγαπημένη σειρά του ALPHA παγώνει;

Πείτε για την ηρωίδα σας τη Μιράντα. Εχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των αντρών όσο και των κοριτσιών του καταστήματος.

«Η Μιράντα είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, τελειομανής και εργασιομανής. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και δίνει όλο της το είναι στο κατάστημα. Είναι ακριβοδίκαιη και σέβεται όλο το προσωπικό. Οπότε πώς να μην κερδίσει κι εκείνη τον σεβασμό όλων»;

Είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της. Θα αρχίσει να βλέπει την ωραία πλευρά της ζωής;

«Η Μιράντα είναι μια πονεμένη γυναίκα. Το παρελθόν της ήταν πολύ δύσκολο και καταφέρνει να σταθεί και πάλι στα πόδια της ως αποτέλεσμα πολλών και επίμονων προσπαθειών. Αυτό που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην αλλαγή της στάσης της τώρα πια είναι ο έρωτας, μέσω του οποίου θα μπορέσει να δει ξανά τη θετική πλευρά της ζωής».

Μέσα στα όποια όνειρα κάνει είναι ο Ντίνος κι εκείνος το ξέρει, αλλά δεν ενδιαφέρεται. Θα αλλάξει αυτό αφού η Αμαλία παντρεύεται τον Πάρη;

Παράδεισος των Κυριών συνέχεια της σειράς

«Οπως έχουμε ήδη δει, ο Ντίνος έχει αρχίσει να γοητεύεται από τη Μιράντα, την οποία έτσι κι αλλιώς θαύμαζε και εμπιστευόταν για τη δουλειά της. Σίγουρα νιώθει προδομένος από την Αμαλία, πράγμα που θα τον φέρει αρκετά κοντά με τη Μιράντα, η οποία έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της για εκείνον και τον περιμένει».

Για τον Μάρκο ποια είναι τα αισθήματά της; Θα έρθουν κοντά κάποια στιγμή;

«Ο Μάρκος είναι ένας καλός φίλος για τη Μιράντα, ποτέ δεν τον έχει δει ερωτικά. Εξάλλου ο Μάρκος έχει οικογένεια. Ηθικά και μόνο, ποτέ δεν θα έκανε κάτι παραπάνω η Μιράντα».

Πλέον το παρελθόν της έχει αποκαλυφθεί. Πώς νιώθει γι’ αυτό;

«Νιώθει πολύ άσχημα, γιατί είχε μάθει να κρατάει κρυφά κάποια πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, σαν να μην επέτρεπε να τα πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Τώρα, λοιπόν, που αναγκάζεται να μιλήσει δυσκολεύεται αρκετά, συνειδητοποιεί όμως σιγά-σιγά ότι όταν μιλάει ο πόνος μικραίνει και η ίδια γίνεται πιο δυνατή».

Εχει ανθρώπους που τη στηρίζουν όπως τον Ντίνο, τη Ζηνοβία, τη μητέρα της. Αυτό θα την κάνει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της;

«Ναι, η Μιράντα αρχίζει να νιώθει και πάλι δυνατή μέσα από τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι βρίσκει το κουράγιο να καταγγείλει τον Χρηστίδη στην αστυνομία, ενώ ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ίδια είναι ότι καταφέρνει να μιλήσει στον πατέρα της και να ζητήσει τη βοήθειά του».

Θα σταματήσει να φοβάται τον Χρηστίδη;

«Ο φόβος δεν έχει σταματήσει να υπάρχει ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι ο Χρηστίδης έχει διαπράξει σοβαρά εγκλήματα εις βάρος της Μιράντας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Μιράντα βρίσκει σιγά-σιγά το θάρρος να αντιμετωπίσει τους φόβους της και νιώθει πως έχει έρθει η στιγμή που ο αστυνόμος πρέπει να πληρώσει για ό,τι έχει κάνει».

Μέχρι πότε θα την κυνηγάει;

«Για πολύ ακόμα! Ο Χρηστίδης θα βρίσκει πάντα τον τρόπο για να μπορεί να την ελέγχει και να την έχει στο χέρι».

Θα συμπράξουν ξανά με τη γυναίκα του για να τον βάλουν φυλακή;

«Οι δύο γυναίκες θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ενωμένες προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου και οι δύο έχουν δει το σκληρότερο πρόσωπο του αστυνόμου. Η Ματούλα μάλιστα βιώνει καθημερινά το μαρτύριό της. Οι απειλές του Χρηστίδη την οδηγούν να κάνει πίσω, οπότε η Μιράντα θα συνεχίσει να παλεύει μόνη για τη δικαίωσή της».

Τον πατέρα της Μιράντας, τον Δονάτο, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μην μάθει κάτι ο κόσμος.

«Η Μιράντα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στον πατέρα της για όλα. Εκείνος βέβαια έχει τους ενδοιασμούς του, γιατί τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου για την οικογένειά του. Στο τέλος, βέβαια, υπερισχύει η αγάπη για την κόρη του».

Κάποια στιγμή όταν τελειώσουν όλα αυτά θα ψάξει για το παιδί της;

«Η Μιράντα είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να ψάξει την κόρη της, όμως δεν είχε κανένα στοιχείο για να βοηθήσει στην έρευνα της. Ενα νέο στοιχείο, όμως, που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, η εμπλοκή του Χρηστίδη σε παράνομες υιοθεσίες, μπορεί να αποτελέσει την άκρη του νήματος για να αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι αυτής της υπόθεσης».

Θα αργήσουμε να δούμε την αποκάλυψη ότι η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας;

«Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει η αποκάλυψη. Αυτό που μπορώ όμως να φανταστώ είναι ότι οι σκηνές αυτές θα είναι πολύ συγκινητικές και δύσκολες».

Αυτό αλλάζει όλες τις ισορροπίες και τις σχέσεις των ηρώων.

«Σίγουρα θα αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων και θα υπάρχουν πολλές ανατροπές».