Σασμός: «Βόμβα» - Στέλλα και Ευθύμης ζευγάρι!

Ανατροπή μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Βόμβα» - Στέλλα και Ευθύμης ζευγάρι!

Πόσες ανατροπές πια σε αυτή την κορυφαία σειρά του ALPHA; Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε πως στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα μαθευτεί πως ο Παπά Μιχάλης εμπλέκεται σε βαρβάτο θάνατο (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) αλλά όπως φαίνεται οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν μετά από αυτό...

Στη συνέχεια της σειράς θα έχουμε ένα νέο ζευγάρι, την Στέλλα και Ευθύμη και σίγουρα μα σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!

Τι θα συμβεί στον Σασμό

Η ιστορία αρχίζει όταν ο Ευθύμης ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας του. Από εκεί και πέρα, η δικηγόρος και ο Φαρμάκης γίνονται στενοί φίλοι και η σχέση τους γίνεται κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Ωστόσο, η Στέλλα θα είναι πολύ προσεκτική στην αρχή, καθώς όλες οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν την πλήγωσαν. Θα διστάσει με τον Ευθύμη στην αρχή, γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος του σκότους που έχει χάσει τον έρωτα στη ζωή του (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή που οι γυναίκα του ξεψύχησε στα χέρια του).

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, προκειμένου να είναι με τη Στέλλα, ο Ευθύμης θα πρέπει να καταπιεί την υπερηφάνειά του και να αναμετρηθεί με το παρελθόν κατά μέτωπο στο "Σάσμο". Ο Φαρμάκης θα εξερευνήσει νέα εδάφη, αλλά η Στέλλα είναι αυτή που φέρνει την ελπίδα στα σκοτεινά βάθη της ψυχής του.

Τι θα δούμε την Κυριακή (18/12) στο έκτακτο επεισόδιο του Σασμού

Ο Αστέρης με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Αγγελου, πριν να είναι αργά. Ξαφνικά από αντίπαλοι γίνονται σύμμαχοι. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να πιστέψει πως για πρώτη φορά έχουν ένα κοινό στόχο. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ανω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μια κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Πιο συγκεκριμένα, η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Ο Μανόλης δεν λείπει από το πλευρό της. «Εχεις εμάς τώρα. Δεν θα σε αφήσουμε ποτέ μόνη. Ημασταν και θα είμαστε η οικογένειά σου», την παρηγορεί, αλλά η Τζένη ξέρει καλά πως ήδη έχει μείνει μόνη πριν καν πεθάνει η γιαγιά της που τη μεγάλωσε. Εχει μείνει μόνη από την στιγμή που ο Νικηφόρος παραδέχτηκε πως θέλει να χωρίσουν, όχι γιατί δεν την αγαπά αλλά επειδή δεν βρίσκει πολλά κοινά πλέον μαζί της. Του χαμογελά αχνά και σκέφτεται τι μπορεί να είναι αυτό που θα της φέρει το μέλλον.

Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα και αυτός είναι ο Τόλης. Με λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και ανάμεσά τους το πολύτιμο γράμμα που του άφησε ο Κώστας, περνάει την πύλη των φυλακών αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι όπως την έχει φανταστεί, ήρεμη και ξέγνοιαστη. Μέσα του κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό που αφορά στην οικογένεια Σταματάκη, που αν γίνει γνωστό, οι ζωές πολλών ηρώων θα τιναχτούν στον αέρα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ, ενώ την ίδια στιγμή η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.