Αυτή η νύχτα μένει: «Η μάνα σας...» - Αποκαλύπτεται η αλήθεια για το θάνατο της Μαρίνας

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA (19/12 -21/12)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει: «Η μάνα σας...» - Αποκαλύπτεται η αλήθεια για το θάνατο της Μαρίνας

Τα νέα επεισόδια (19/12 - 21/12) της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει είναι συγκλονιστικά και τα έχουμε με διαλόγους πριν προβληθούν στην τηλεόραση. Λίγο πριν αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της Μαρίνας - δείτε τον εδώ.

Η ένταση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς δεν λείπουν και αυτή την εβδομάδα, ενώ την ίδια ώρα ο Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στο «Ονειρο». Από την άλλη, η Βάσω δείχνει να μπορεί να μαλακώσει τον Χρήστο, ενώ η Φωτεινή σοκάρεται με την αλήθεια για τη μητέρα της.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Δευτέρα 19/12 - επεισόδιο 28

Ο Αλέξανδρος, μετά από όσα ανακάλυψε, αποφασίζει να φύγει ξανά όπως έκανε και στο παρελθόν, να εξαφανιστεί απ’ όλους και απ’ όλα. Ομως, ενώ τη Φωτεινή στοιχειώνει ασφυκτικά το παρελθόν, ο παπα-Δανιήλ συνεχίζει να σιωπά: «Μη σκαλίζεις το παρελθόν, ό,τι έγινε έγινε και άστο να φύγει, παιδί μου! Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με τέτοια πράγματα», τη συμβουλεύει, αλλά εκείνη επιμένει: «Πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια! Μαμά μας ήταν, ξέρουμε ότι κάτι έχει συμβεί και είναι υποχρεωμένοι όλοι να μας πουν επιτέλους να ξέρουμε».

Στο νέο βήμα της, η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. «Τελικά όλοι οι δρόμοι οδηγούν σ’ εμένα», της λέει για να την πειράξει και εκείνη του απαντάει: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου». Ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπέρ πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλημμα: «Είμαι τρελός για εσένα, γι’ αυτό σήμερα κιόλας θα μου απαντήσεις αν θα με παντρευτείς ή όχι, αλλιώς δεν θα με ξαναδείς ποτέ ξανά μπροστά σου και δεν θα σε ξαναενοχλήσω». Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να πλέκει μεθοδικά τον ιστό του. Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη, ενώ Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή.

Ο Σταύρος φλερτάρει τη Ζέτα

Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Η Νίτσα μαλακώνει απέναντί της και η Ζέτα την προτρέπει να ψάξει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή. «Μάθε σε παρακαλώ ό,τι μπορείς γι’ αυτή τη γυναίκα».

Αυτή η νύχτα μένει

Τρίτη 20/12 - επεισόδιο 29

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Ο Αλέξανδρος σχεδιάζει να φύγει ξανά από το Αγρίνιο μακριά απ’ όλους και όλα, όμως η Φωτεινή είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα και ζητάει εξηγήσεις από τον παπα-Δανιήλ. Εκείνος όμως δεν λέει κουβέντα προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη, αλλά η Φωτεινή απαιτεί εξηγήσεις: «Τόσο καιρό σωπαίνω και δεν λέω κουβέντα σε κανέναν, σε στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου, ενώ κανείς δεν ρωτάει εμένα πώς νιώθω! Δεν πρόκειται να σταματήσω αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω! Γιατί έφυγε η μαμά εκείνη τη μέρα; Τι είχε γίνει; Καταλαβαίνεις ότι θα έφευγε χωρίς καν να μας αποχαιρετίσει; Πες μου την αλήθεια, θα τρελαθώ», φωνάζει στον πατέρα της και εκείνος της αποκαλύπτει: «Η μάνα σας αυτοκτόνησε».

Η Φωτεινή, μετά το αρχικό σοκ, πείθεται για την εκδοχή αυτή και δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας, κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά τον γιο της.

Τετάρτη 21/12 - επεισόδιο 30

Στο μεταξύ, η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως: «Ποια είσαι εσύ για να αποφασίζεις για το δικό μου το παιδί; Σαν πολύ αέρα δεν πήρες; Ανάθεμα την ώρα που σε έβαλα στο σπίτι μου», της λέει. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα, την ώρα που η επιμονή της Ζέτας να μη χάσει τον Στρατή από τη ζωή της, έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμά του.

Η Ζέτα σοκάρεται από την οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια, αλλά βυθίζεται σε καινούρια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. «Ξέρεις, μου αρέσεις, είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ξεχωρίζεις απ’ όλους εδώ μέσα, είσαι διαφορετική, αν και θέλεις να δείχνεις κάτι άλλο», της λέει και εκείνη κολακεύεται μεν, αλλά το μυαλό της είναι στον Στρατή: «Μπετόβεν, μάλλον λάθος άνθρωπο βρήκες». Η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος και η γεμάτη βαλίτσα του φέρνουν μια νέα αναστάτωση στη ζωή του «Ονείρου».