Μαύρο Ρόδο (18/12): Μεταφέρεται εκτάκτως στο νοσοκομείο - Κρίσιμη η κατάστασή της...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο (18/12): Μεταφέρεται εκτάκτως στο νοσοκομείο - Κρίσιμη η κατάστασή της...

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 18/12 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, όπου μάλιστα αυτήν την εβδομάδα ρίχνει αυλαία για αυτήν την σεζόν (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι αποψινές 18/12 εξελίξεις του Μαύρου Ρόδου

Τα λόγια του Πέτρου στην Αγγελική: «Εσύ φταις που η οικογένειά μας διαλύεται και κανείς άλλος. Πήγες και τα έφτιαξες με τον εχθρό του μπαμπά! Το ξέρεις ότι αυτός έβαλε να ανατινάξουν το μαγαζί του μπαμπά για να τον εκδικηθεί; Αυτός είναι ο Βίκος! Για να ξέρεις με ποιο καλόπαιδο έχεις να κάνεις», τη γεμίζουν τύψεις που έχει μεταφέρει τα δικά της προβλήματα και στα παιδιά της.

Αυτή η σκέψη είναι κάτι που την ταρακουνάει και με τη φυγή και των δύο παιδιών της στη Γερακιανή -ο μεν Πέτρος για την Ελισάβετ και η Αλεξία για να είναι μακριά από τις εντάσεις στο σπίτι-, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: Τα παιδιά της. Την ίδια ώρα, ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο ύστερα μάλιστα κι από την επίθεση στο μαγαζί του, ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας Καστρινού, με τη βοήθεια της Γιάννας: «Λέω να σου δώσω μία ακόμα ευκαιρία και σου εύχομαι αυτή τη φορά να πετύχεις αυτό που θα σου πω, γιατί άλλη ευκαιρία δεν θα έχεις».

Το μέλος που βάζει στόχο δεν είναι άλλο από τον Πέτρο, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια λόγω της Αγγελικής: «Θα πάρει κι ο μικρός το μάθημά του, σαν τον μπαμπάκα του. Να μάθει άλλη φορά με ποιον έχει να κάνει». Την ίδια ώρα, η θέση του ανάμεσα στους δύο άντρες και η παρουσία του Λουκά (Νικόλαος Ζεγκίνογλου), ανησυχούν τον Παράσχο. Η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη και φοβάται πως αυτή η κρίση στον γάμο τους είναι σοβαρή.

«Δεν έχει φερθεί ποτέ ξανά έτσι ο Λευτέρης και φοβάμαι πως είναι σοβαρά τα πράγματα αυτή τη φορά», λέει στην Ολγα. «Μα κι εσύ όλο δικαιώματα του δίνεις και έχει δίκιο! Λες να έμαθε για τον μπαμπά του Πέτρου;», τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει: «Σταμάτα πια με αυτή την καραμέλα! Τίποτα δεν έχω με τον άνθρωπο. Μια εξυπηρέτηση του ζήτησα να με βοηθήσει με τα χρήματα». Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο.

Η Αυξεντία, μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε από τις αποκαλύψεις του Σαράντου για τον πατέρα του και τη δράση του, μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Στο πλευρό της βρίσκεται η Ελισάβετ, η οποία και ανησυχεί για να μην πάθει κάτι κακό η αγαπημένη της θεία και στήριγμά της. Ο Πέτρος που έχει μάθει το τι έχει συμβεί, βρίσκεται εκεί και προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελισάβετ, η οποία και τον αποφεύγει: «Δεν έχεις καμία δουλειά εδώ εσύ, σε παρακαλώ πολύ να φύγεις. Δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η κατάλληλα στιγμή για καμία κουβέντα». Εκείνος, όμως, συνεχίζει και της μιλάει όπως ποτέ άλλοτε.