Το Κόκκινο Ποτάμι (18/12): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου!

Όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Κόκκινο Ποτάμι (18/12): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου!

Απόψε 18/12 στις 21.00 στο OPEN θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» που έρχεται και θα καθηλώσει (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης.

Οι αποψινές 18/12 εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης...

Ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο..