Μαθεύτηκε λίγο πριν τελειώσει λόγω Χριστουγέννων: Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε στον ALPHA για τον «Παράδεισο των Κυριών»

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαθεύτηκε λίγο πριν τελειώσει λόγω Χριστουγέννων: Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε στον ALPHA για τον «Παράδεισο των Κυριών»

Τέλος του έτους και όπως είναι φυσικό οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρχίζουν να σχεδιάζουν και να χτίζουν το πρόγραμμα της νέας χρονιάς. Ο ALPHA βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες για να καθορίσει τα επόμενα βήματά του και αναζητεί άγκυρες σταθερότητας.

Την ώρα που φουντώνουν οι συζητήσεις για το μέλλον του Σασμού, με το σενάριο για σίκουελ της δημοφιλούς σειράς να είναι στο τραπέζι (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας - 19-22/12), μια άλλη σειρά παίζει πολύ δυνατά για προαγωγή στην επόμενη σεζόν: Ο λόγος για τον Παράδεισο των κυριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο ALPHA δηλώνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του Παράδεισου, που στέκεται ικανοποιητικά στον ανταγωνισμό των δελτίων ειδήσεων και του Ράδιο Αρβύλα, ενώ ήδη το κανάλι ενημέρωσε την παραγωγή ότι επιθυμεί να υπάρξει και νέος κύκλος επεισοδίων το επόμενο φθινόπωρο.

Τη συνέχιση την σειράς ευνοεί το γεγονός ότι η ιταλική εκδοχή στην οποία βασίζεται ο Παράδεισος, έχει μεγάλο ορίζοντα, καθώς έφτασε τις τρεις σεζόν.

Τι θα συμβεί την τελευταία εβδομάδα του Παράδεισου στον αέρα του ALPHA (19-22/12)

Δευτέρα 19/12 - επεισόδιο 52

Όσο η ένταση ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα συνεχίζεται, ο Βύρωνας και ο Μάρκος αγωνιούν για το αν θα δεχθεί η Μιράντα τη βοήθειά τους αυτή την κρίσιμη στιγμή. Η Μιράντα όμως, κρατώντας τον θυμό της για τον Ντίνο, δεν δέχεται καμία βοήθεια. Παράλληλα, η κατάθεση της Ντέπυ πέφτει σαν βόμβα στο αστυνομικό τμήμα: «Θέλω να πάρω πίσω την κατάθεσή μου. Δεν ισχύει τίποτα από όσα σας είπα, ισχυρίζεται, πράγμα που βγάζει τον Σωτήρη εκτός εαυτού.

Ο Ντίνος μαθαίνει τους αρραβώνες της Αμαλίας

Ο Πάρης μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος και απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος καθυστερεί να εμφανιστεί στο κατάστημα και η απουσία του δημιουργεί στη Ζηνοβία αρνητικό προαίσθημα.

Την ίδια ώρα στον Παράδεισο εμφανίζεται ο Αγης και η Γεωργία θέλει να τον δει και έτσι πηγαίνει να πάρει την άδεια του Ντίνου: «Σας παρακαλώ, μόνο για δέκα λεπτά θα λείψω», του λέει, αλλά ο Ντίνος δεν θέλει να την αφήσει: «Τώρα έχεις δουλειά. Λυπάμαι Γεωργία μου, θα τον δεις έτσι κι αλλιώς το βράδυ». Και τότε η Γεωργία χωρίς να το θέλει ρίχνει στην κυριολεξία τη βόμβα: «Δεν θα τον δω, κύριε Ντίνο, γιατί το βράδυ αρραβωνιάζεται η αδελφή του η Αμαλία με τον Πάρη», του λέει και ο Ντίνος παγώνει.

Τρίτη 20/12 - επεισόδιο 54

Η Μιράντα καταδικάζεται για πλαστοπροσωπία

Είναι παραμονές Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας με τον Πάρη… Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της και τη θεία της: «Κορίτσι μου, μπράβο σου! Πήρες το βραβείο για τις φωτογραφίες σου. Θα πας το βράδυ στην ειδική βραδιά με τον Πάρη», της ανακοινώνουν, αλλά για κείνη αυτό δεν είναι τόσο ευχάριστο: «Δεν πάω πουθενά. Δεν θέλω ούτε βραβείο ούτε τίποτα και κυρίως δεν πρόκειται να εμφανιστώ με τον Πάρη», τους ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ ο Πάρης είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ’ αυτόν τον γάμο, ενώ στον Παράδεισο η δουλειά συνεχίζει να πηγαίνει καταπληκτικά και ο τζίρος του μαγαζιού να είναι μεγάλος. Δεν είναι όμως αρκετός για να μπορέσει ο Ντίνος να ξεπληρώσει το χρέος του στον Ζήση, πριν την προθεσμία που του έδωσε. Παράλληλα ο Θανάσης αισθάνεται σίγουρος και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον φόβο της Ματούλας, ενώ η μέρα της δίκης της Μιράντας φτάνει. Τόσο ο Βύρωνας όσο και ο Ντίνος χωρίς τη Ματούλα δεν καταφέρνουν να βρουν τρόπο να τη γλιτώσουν. Η δίκη γίνεται, η Μιράντα καταδικάζεται για πλαστοπροσωπία και για άλλη μια φορά μπαίνει άδικα στη φυλακή!

Τετάρτη 21/12 - επεισόδιο 55

Το γράμμα της Αμαλίας που δεν έφτασε ποτέ στον Ντίνο!

Τελικά η Αμαλία πείθεται και πηγαίνει με την οικογένειά της στη βράβευση. Εκεί όμως έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ντίνο και αυτή η αναπάντεχη συνάντησή τους πληγώνει έναν από τους δύο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που θα δυσκολευτούν και οι δύο να τα αγνοήσουν. Η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, ζητάει από την Πολυξένη μια πολύ μεγάλη χάρη που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση: «Πολυξένη μου, θέλω μια μεγάλη χάρη. Την τελευταία, σου το ορκίζομαι. Θέλω να πας αυτό το γράμμα στον Ντίνο», την παρακαλεί. Η Πολυξένη πάει στον Παράδεισο αλλά δεν βρίσκει εκεί τον Ντίνο και δίνει το γράμμα στον Βλησάρη: «Σε παρακαλώ, αυτό είναι για τον κύριο Ντίνο, να του το δώσεις», του λέει και ο Βλησάρης πηγαίνει και το αφήνει πάνω στο γραφείο του.

Λίγο αργότερα όμως πάει στο γραφείο του η Ντέπυ, η οποία βρίσκει το γράμμα όπου η Αμαλία του λέει τα πάντα για τον βιασμό της, το διαβάζει και το κρατάει. Η Μιράντα δείχνει την ευγνωμοσύνη της στον Μάρκο, ο οποίος δανείζεται χρήματα για να εξαγοράσει την ποινή της, ώστε να βγει η Μιράντα από τη φυλακή. Παράλληλα, για ακόμα μια φορά, η Σύρμω δείχνει το μεγαλείο της καρδιάς της, καθώς δέχεται να δουλέψει στη θέση του Βλησάρη ώστε να πάει στο χωριό του τα Χριστούγεννα, αλλά και ο Ντίνος, ο οποίος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν χάνει την ανθρωπιά του και δίνει χρήματα και άδεια στον Βλησάρη.

Στο μεταξύ η Ντέπυ αποκαλύπτει στον Ντίνο τις προθέσεις της και ο Χριστόφορος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβει αν η Αμαλία θέλει πραγματικά να παντρευτεί τον Πάρη…

Παράδεισος κυριών

Πέμπτη 22/12 - επεισόδιο 56

Ο γάμος της Αμαλίας και ο πόνος του Ντίνου

Το 1964 έρχεται φέρνοντας σπουδαίες εκπλήξεις, μεγάλους έρωτες, αλλά και δάκρυα. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τον γάμο του Πάρη και της Αμαλίας, τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο. Οι ισορροπίες, οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Ισως ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλώσει την απόγνωσή της να ανατρέψει τις καταστάσεις - ίσως και όχι.

Στη σκιά του επικείμενου γάμου, ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που του επιτάσσει η λογική και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση. Σε παρόμοιο κλίμα όμως βρίσκεται και ο Πάρης, που ενώ θα ’πρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο... Ο γάμος της Αμαλίας με τον Πάρη γίνεται τελικά.

Την τελευταία όμως στιγμή ο Ντίνος λυγίζει και τρέχει στην εκκλησία να προλάβει. Μόλις φτάνει, ο πρώτος που τον βλέπει είναι ο Μάρκος, ο οποίος τον πλησιάζει και του λέει να μην κάνει καμία βλακεία και να φύγει πριν τον δουν όλοι. Ο Ντίνος πηγαίνει δίπλα από την πόρτα της εκκλησίας την ώρα που μέσα τελείται το μυστήριο και βλέπει την Αμαλία νύφη στο πλευρό του Πάρη. Είναι πλέον αργά κι αυτό δεν το αντέχει!